Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een betrouwbare office 365 back-up laten maken

Een betrouwbare office 365 back-up maken van al uw bestanden, zodat u niets kwijt raakt kan bij BackupMyOffice365.nl. Wij zijn professionals in het maken van back-ups en het veilig bewaren van de bestanden, zonder dat ongewenste bezoekers een kijkje kunnen komen nemen. Ons BackupMyOffice365 systeem is uitgebreid getest en bleek een waterdicht systeem te zijn. Met onze hulp bent u én beveiligd op het web én raakt u geen bestanden meer kwijt. Wat wilt u nog meer?

Veilige opslag voor onze office 365 back-ups

Zo’n office 365 back-up zorgt ervoor dat bestanden nooit verwijderd kunnen worden. Ze zijn altijd nog wel ergens in de database terug te vinden. Dit kan heel handig zijn als bijvoorbeeld één van uw werknemers een belangrijk bestand verwijderd heeft. Dit is nu geen probleem, dankzij de back-up. Aan de andere kant brengt dit ook het gevaar met zich mee dat bestanden altijd ergens opgeslagen zijn en dat er ook mensen aan kunnen komen, waarvan u liever niet heeft die de informatie in handen krijgt. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat de data in een veilig datacenter is opgeslagen die voldoet aan alle nieuwste eisen van de Nederlandse wet. Uw data wordt in het BIT datacenter in Ede opgeslagen. Dit datacenter voldoet aan de ISO/IEC 27001 en NEN 7510 certificeringen en is daarmee een veilige opslaglocatie voor uw data. In iedere sector zijn er andere eisen gesteld aan het opslaan van data. Met één van onze pakketten kan iedere sector bij ons terecht. Het grootste verschil is vooral het aantal data wat opgeslagen kan worden. Een groot bedrijf moet natuurlijk veel meer data opslaan dan een kleinere.

Ingewikkeld? Integendeel, u heeft het snel in de vingers!

Ik hoor u denken, maar is zo´n back-up systeem niet ontzettend ingewikkeld? Kan ik makkelijk bij mijn informatie komen? Ons back-up systeem is inderdaad iets waar u zich wel eventjes in moet verdiepen, maar de kneepjes van het vak heeft u al snel in de vingers en daarna is het systeem eenvoudig te reguleren en beheren. En bovendien heeft u ons nog! Wij staan altijd klaar om advies te geven en u te helpen met het terughalen van bestanden. U behoudt zo heel eenvoudig de controle over uw bestanden. Mocht u nog twijfelen voor een samenwerking met ons? Bel ons met al uw vragen, wij helpen u graag!

Gerelateerde artikelen

Toe aan een nieuwe start?

Content marketing zeer uitgebreid

Het imago van cosmetische ingrepen