Webmasterpoint
Image default
Eten en drinken

Een fototaart voor een jubileum

Is er een betere manier om een jubileum te vieren dan met een prachtige fototaart? Of het nu privé of zakelijk is; je hebt vast een foto die geweldig past bij het moment. Een foto van de huwelijksdag voor een jubileum van een echtpaar, een vergeten foto van op het eerste bedrijfsfeest voor iemand die 25 jaar in dienst is: het zijn prachtige en waardevolle herinneringen die extra bijzonder zijn wanneer mensen ze zien op een taart. Met een fototaart voor een jubileum zorg je voor een origineel cadeau waarmee je op perfecte wijze het feest kunt aftrappen.

Een fototaart in hoge kwaliteit

Heb je nog geen ervaring met fototaarten, dan zul je versteld staan door de hoge kwaliteit van de foto’s. De foto wordt met een speciale food printer op een plak marsepein gedrukt. De foto is voorzien van prachtige kleuren en een hoge resolutie, waardoor deze de taart echt afmaakt. En – ook niet onbelangrijk – elk onderdeel van de fototaart is eetbaar. Het is uiteraard aan de jubilaris om de taart aan te snijden en te kiezen voor zijn of haar favoriete stuk.

Zelf samenstellen en taart bestellen

Je kunt zelf taart bestellen inclusief een foto bij een specialist zoals Toptaarten.nl. Hier een taart bestellen, betekent dat je kunt vertrouwen op echt ambacht en dagverse bereiding. Het is natuurlijk fantastisch dat de taart er mooi uitziet; hij moet ook lekker zijn, want anders heb je er niet veel aan. Niemand zit te wachten op een taart waarbij stukken overblijven. Taart bestellen bij een gerenommeerde specialist voorkomt dit probleem. Staat het jubileum al voor de deur en is er onverhoopt nog geen leuke verrassing geregeld? Vandaag je taart bestellen, betekent dat hij morgen al bezorgd wordt. Dit geldt ook voor een fototaart. Ook bij spoed is er dus niets aan de hand.

Gerelateerde artikelen

Het beste Dolce Gusto apparaat, zou jij hier graag gebruik van willen maken?

Woon je in Zwolle? Dan kan jij voortaan hier jouw catering bestellen

Paasbrunch recepten van de Coop