Een milieuverantwoord merk: het Citizen horloge voor heren

U wilt een prachtig horloge én denken aan het milieu? Natuurlijk kan dat. Bij een juwelier vindt u diverse horlogemerken die specifiek milieuverantwoorde horloges produceren. Daarvoor gaat u naar Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Hier vindt u onder andere een Citizen horloge voor heren wat opgeladen wordt door lichtenergie. Zij zijn het eerste horloge merk dat in 1918 is begonnen en horloges levert waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. De Eco Drive horloges van Citizen hebben daarnaast een energie-spaarfunctie. Dit houdt in dat het horloge automatisch opstart op het moment dat het te weinig licht krijgt of als hij in het donker bewaard wordt.

Milieuvriendelijk én zeer aangenaam: het Citizen horloge voor heren

Er zijn een aantal dingen van belang bij het uitzoeken van een nieuw horloge. Zo moet het een hoog draagcomfort hebben. Ook niet al te onbelangrijk is de techniek die uw nieuwe uurwerk draaiend houdt. Binnen de wereld van de horloges wordt milieu verantwoord ondernemen ook steeds belangrijker. Dit is ook te zien bij Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Daar vindt u bijvoorbeeld een prachtig Citizen horloge voor heren. Dit merk is een Eco-Drive horloge, wat een aantal voordelen heeft. Zo benut het iedere vorm van licht om het horloge aan te drijven. Dit zorgt ervoor dat het wisselen van een batterij niet nodig is. Op het moment dat er langere tijd geen licht is blijft het horloge gewoon werken. Als laatste, omdat er geen batterij nodig is, wordt er jaarlijks een grote hoeveelheid chemisch afval vermeden!

Dit zijn de voordelen van een Citizen horloge voor heren

Voor buitengewone kwaliteit en milieubewust ondernemen gaat u voor het Citizen horloge van Juwelier de Bokx Wijffels. Dit horloge werkt uw hele leven lang naar behoren. Met een Citizen horloge voor heren bent u van alle gemakken voorzien. Zo werkt dit merk met de visie dat ieder horloge verbetert kan worden, of dit nu gaat over de techniek of het model. Dit doen ze al sinds de oprichting in 1918. Ze zien geen grenzen op het gebied van innovatie en creatie. Het resulteert in een Citizen heren horloge met een duurzame werking én comfort aan uw pols. Dit prachtige merk is verkrijgbaar bij Juwelier de Bokx Wijffels.