Een terrasverwarmer werkt elektrisch met infrarood licht

Met een terrasverwarmer kunt u in de vroege lentemaanden of de late nazomer nog lekker buiten zitten. Wist u dat zo’n terrasverwarmer werkt met infrarood? Hoewel de naam anders doet vermoeden, betekent infrarood niet dat het rood licht is. Infrarood is de naam voor de warmtestraling. En dat is precies wat een terrasverwarmer voor elkaar krijgt! Bij specialist Terrasverwarming.nl kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een terrasverwarmer die elektrisch werkt of een terrasverwarmer op gas. Zo kiest u altijd de verwarmer die bij u en uw wensen past!

De 4 voordelen van een terrasverwarmer die elektrisch werkt

Terrasverwarming werkt elektrisch of op gas. Waarin verschillen de terrasverwarmers en waarom kunt u beter voor een elektrische terrasverwarmer kiezen? Een terrasverwarmer is ideaal om uw eigen terras, overkapping, veranda of balkon mee te verwarmen. Doorgaans volstaat één verwarmer hiervoor. De toestellen zijn compact, zodat dit niet te veel van uw ruimte inneemt. De elektrische terrasverwarmer is vaak binnen enkele seconden warm en klaar om te gebruiken. Bent u niet zo handig en denkt u dat het installeren van uw terrasverwarmer een hele uitdaging wordt? Geen zorgen. De installatie van uw elektrische terrasverwarmer is een kwestie van aansluiten en aanzetten! Een specialist als Terrasverwarming.nl helpt u graag met advies en installatie, als het echt niet lukt.

Bedien en dim eenvoudig en snel uw terrasverwarmer, elektrisch met een afstandsbediening

Wellicht vindt u dat uw terrasverwarmer niet goed is afgesteld. Dat wilt u snel verholpen hebben, zonder al te veel gedoe. Dan geniet u snel weer van een warme zitplaats buiten. Met de afstandsbedieningen van Terrasverwarming.nl doet u dit eenvoudig en snel vanuit uw stoel of bank. Hoe? De afstandsbediening van uw terrasverwarmer werkt elektrisch, net als de afstandsbediening van uw televisie. Met eenvoudige knoppen bepaalt u precies hoe uw terrasverwarmer vanaf dat moment staat ingesteld. Wordt het u toch te koud of te donker? Dan past u het makkelijk weer aan met één druk op de knop. Luxe en eenvoud gingen nog nooit zo goed samen.