Webmasterpoint
Image default
Muziek

Een vleugel kopen met Italiaanse roots?

Wilt u een vleugel kopen en heeft u een grote voorliefde voor Italië? Dan kan een vleugel van het merk Fazioli wel eens een heel geschikte match voor u zijn. Dit bedrijf is in 1981 opgericht door Paoli Fazioli, afgestuurd pianist en tevens ingenieur. Het bedrijf startte met drie verschillende modellen: een kamervleugel (F183), babyvleugel (F156) en concertvleugel (F278). Een jaar later werd de eerste Fazioli-fabriek al opgezet welke wegens succes in 1988 werd uitgebreid. Het succes werd alsmaar groter en zo werd er in het jaar 2007 maar liefst zes miljoen euro omgezet. De vleugels van Fazioli behoren dan ook tot het duurdere segment.

Ik wil een Fazioli vleugel kopen, wat zijn de kenmerken?

Een Fazioli wordt nogal eens vergeleken met een Ferrari. Beide stralen kracht en luxe uit. Daarnaast zijn ze beide tot op de perfectie afgewerkt en is er tot in de kleinste details aandacht voor het uiterlijk en de uitstraling. Alle Fazioli’s worden met de hand gemaakt en zijn hierdoor erg kostbaar. Het geluid van een vleugel van dit Italiaanse merk is te herkennen aan de volheid en helderheid van de klanken. De makers van deze vleugels beschikken over een grote hoeveelheid wetenschappelijke kennis omtrent de werking van piano’s en hebben een onwijs grote passie en liefde voor deze instrumenten. Dit ziet en hoort u dus ook terug in ieder exemplaar. Als u een vleugel wilt kopen, maakt u dus een uitstekende keuze bij Fazioli.

Slechts één Fazioli-dealer in Nederland

Evert Snel is de enige Fazioli-dealer binnen Nederland. Wilt u een vleugel kopen van dit Italiaanse merk, dan helpen de medewerkers van de firma Evert Snel u graag bij het vinden van het juiste exemplaar. Zorgen over het vervoer hoeft u zich niet te maken, dit wordt volledig verzorgd op een uiterst veilige manier. Daarnaast vindt u bij deze winkel nog vele andere merken vleugels en piano’s. Op basis van uw budget, eisen en wensen zullen de medewerkers van Evert Snel u met liefde begeleiden in uw zoektocht naar het perfecte instrument.

https://www.evertsnel.nl/