Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Explanimation laten maken | Donker Media

Explanimation laten maken | Donker Media

Een explanimation inzetten binnen je bedrijf

Het is je vast wel eens opgevallen dat heel veel websites gebruik maken van explanimations. Logisch, want een korte explanimation werkt veel beter dan een lange lap tekst. Vooral als je boodschap wat ingewikkeld is, blijkt een gesproken uitleg met visuele ondersteuning veel effectiever. Met een explanimation kun je je klant iets uitleggen, een nieuw product introduceren of jezelf neerzetten als dé deskundige in jouw werkveld. Maar dan moet je explanimation wél goed in elkaar zitten. Professionele ondersteuning is daarbij onontbeerlijk. Door de combinatie van jouw inhoudelijke kennis en onze technische knowhow is een succesvol geproduceerde videoanimatie bijna gegarandeerd.

Donker Media | de partner voor explanimations

Donker Media is een animatiestudio uit Eindhoven die is gespecialiseerd in explanimations. Wat je vakgebied ook is, wij kunnen je –vanuit onze kennis en ervaring- helpen bij het maken van je eigen explanimation.


Bij Donker Media zijn alle benodigde disciplines aanwezig. We gaan samen met je om de tafel om je boodschap helder te krijgen. Dat is de basis van jouw explanimation.


Vervolgens gaan de scriptschrijvers aan de slag voor een mooi script. Uiteraard leggen we je de diverse concepten voor, zodat we zeker weten dat we op de goede weg zijn. Als het script helemaal aan je eisen voldoet, gaan we aan de slag met het storyboard, dit is een weergave van je animatie als een soort stripverhaal. Is ook het storyboard helemaal naar wens? Dan is het tijd om de animatie te maken en om de juiste voice-over te vinden. En ook hier word je bij elke stap intensief betrokken.

Animatiestudio met vakmensen voor vakmensen

Je wilt eer uit je werk halen, toch? Wij herkennen dat. Daarom werken bij Donker Media alleen de beste vakmensen. Onze animatoren hebben ruime ervaring in hun werk. Bovendien hebben zij de beschikking over de modernste apparatuur. Om je boodschap helder te krijgen zetten we communicatie professionals in die hun deskundigheid al hebben bewezen. Donker Media biedt je de kwaliteit die je zelf ook aan je klanten wil bieden.

Neem contact op voor je explanimation!

Nieuwsgierig geworden naar zo’n explanimation? Maak dan een afspraak voor een kennismaking. Stuur ons een email of bel ons op 040-744 02 52.

Gerelateerde artikelen

Hout verf: verf voor op hout

Veel concurrentie parkeertarieven

Antwoordservice: dé telefoonservice voor uw bedrijf!