Goede vindbare & professionele websites de kern voor online success.

Een website maken is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Er zijn diverse programma’s waarmee zelfs een leek vrij eenvoudig een leuke website kan opzetten en waarbij ook nog eens een hoge ranking in Google wordt voorgespiegeld. Te goed om waar te zijn? Vaak is dat is natuurlijk ook zo.

 

Voor een professionele website komt heel wat meer kijken dan enkel een paar foto’s, video’s en een leuke tekst op het internet zetten. Wat dacht u van een het technisch design en onderhoud en kiest u voor PHP of HTML? Vergeet ook niet de responsiviteit van uw website, onderhoud van content en integratie van een sociale media. Hoe zit het met financiële transacties van en op uw website? Het zijn allemaal belangrijke zaken waaraan gedacht moet worden bij het opzetten van een website voor je bedrijf.

 

Grote bedrijven beschikken veelal over IT-afdeling met de mankracht en kennis om zelf een professionele website op te zetten. Bij het MKB en zzp’ers ligt dat vaak anders. U kunt bij ons terecht voor een professionele website te laten maken tegen aantrekkelijke prijzen. Goed hoeft namelijk niet duur te zijn.

 

Meer weten? Neem gerust contact op bel met 020 – 21  57 020

 

Professionele aanpak voor een zakelijke website voor uw bedrijf

Wij checken je website op 25 punten waardoor je website echt goed vindbaar word

 

Bij het ontwerpen van uw zakelijke website zorgen wij ervoor, dat de site vlekkeloos aansluit bij de huisstijl van uw onderneming. Direct herkenbaar voor uw cliënten. Dat zorgt voor vertrouwen en een professionele uitstraling. U heeft tenslotte niet voor niets een professionele website laten maken.

Als ondernemer wilt u zich vooral bezighouden met uw klanten en het management van het bedrijf. U weet dat de aanwezigheid van de onderneming op internet tegenwoordig een ‘must’ is, maar beschikt niet over de kennis en mankracht binnen de onderneming om het snel te realiseren. Profiteer van de ervaring van onze webdesigners en programmeurs! Afhankelijk van de complexiteit is het mogelijk om een internetsite al in 1 week online te plaatsen.

 

https://studio-webdigi.com