Hoge en thermische isolatiewaarde van cellulose isolatie

Als u uw woning of bedrijfspand wilt isoleren, is dit een investering op lange termijn. Kies voor cellulose isolatie om te profiteren van diverse voordelen. Deze manier van isoleren heeft niet alleen een hoge thermische isolatiewaarde, maar ook een hoge isolatiewaarde op het gebied van geluid. Dat is uniek! Doorgaans moet er de keuze worden gemaakt tussen geluid en temperatuur, maar door deze oplossing heeft twee vliegen in één klap! Isolatiespecialist Warmteplan biedt cellulose isolatie aan en denkt graag met u mee op het gebied van GUTEX producten. Op die manier krijgt u passend advies voor uw woon- of werkruimte en kunt u snel aan de slag in een fijn geïsoleerde ruimte!

Verdien uw geld terug met cellulose isolatie

U wilt de isolatie in uw gebouw of pand vervangen. Dit is een goede investering, maar toch is het vaak een grote uitgave. Tegenwoordig stellen gemeentelijke overheden middelen beschikbaar om duurzame isolatie te stimuleren. Dit wordt gedaan om energiebesparing aantrekkelijker te maken. En met succes! De isolatie van bestaande zolderkamers met een hellend dak met cellulose, zijn binnen enkele jaren terugverdiend door zowel energiebesparingen als premies vanuit de overheid. Isolatiespecialist Warmteplan helpt u graag met de subsidieaanvraag. Wilt u ook duurzaam bouwen met GUTEX? Schakel de specialist dan in. Op die manier heeft u snel een duurzame manier van isolatie die goed is voor het milieu, uw gebouw én uw portemonnee! Waar wacht u nog op?

Hoe bereik ik met cellulose isolatie een gezond binnenklimaat?

U brengt veel tijd binnen door, vooral op de koude winterdagen. Thuis is de plek waar u eet, slaapt en misschien zelfs werkt. Het is belangrijk dat de ruimtes waarin u veel tijd doorbrengt, optimaal zijn aangepast om goed te kunnen leven. Een gezond binnenklimaat draagt hieraan bij. Isolatiespecialist Warmteplan is gespecialiseerd in het creëren van gezonde binnenklimaten met behulp van cellulose isolatie van GUTEX. Hoe? Cellulose isolatie bestaat uit losse cellulosevlokken. Deze vlokken worden gemaakt van gerecycled materiaal en zijn tevens emissievrij. Dat betekent dat er geen gevaarlijke stoffen worden uitgestoten bij de productie, waardoor er ook geen ongezonde stoffen kunnen worden geïnhaleerd na het plaatsen. U heeft zo een optimale isolatie met cellulose.