Op een milieuvriendelijke manier uw hardcover boek laten drukken

De Beste Boekdrukkers zien het duurzaam drukken en produceren als een belangrijk onderdeel van hun expertise. Dit doen ze bijvoorbeeld door bij het inkopen te letten op milieuvriendelijk FSC of PEFC papier. Ook wordt er gelet op milieuvriendelijke productiemethoden, zoals het gebruik van milieuvriendelijke lijm en inkt gemaakt van plantaardige olie in plaats van inkt op alcoholbasis. Zelfs de machines worden gereinigd met een milieuvriendelijk wasmiddel. Ook wordt afval gescheiden. Bij deze productieprocessen wordt zo min mogelijk energie gebruikt. Wanneer het hardcover boek dat u heeft laten drukken de fabriek verlaat, wordt bij de distributie biologisch afbreekbaar plastic gebruikt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw boek met een prachtige harde kaft op een milieuvriendelijke manier wordt gemaakt. Zo zijn er al meer dan 1.300.000 boeken gedrukt.

 

Wilt u een hardcover boek laten drukken? Neem contact op met de specialist

Gaat u eindelijk die stap zetten en uw boek uitbrengen? Een belangrijk onderdeel hiervan is het laten drukken van uw verhaal. Laat uw hardcover boek drukken door De Beste Boekdrukkers. Uw boek krijgt dan een mooie harde kaft. Hierdoor blijft uw boek er mooi uitzien en gaat het lang mee. De Beste Boekdrukkers hebben De Beste Boekdrukkers hebben diepgaande kennis van het grafische proces, jarenlange ervaring met het drukken van boeken en andere papieren drukwerken. Door deze ervaring doorzien zij al in de ontwerpfase hoe uw boek zo efficiënt mogelijk gedrukt kan worden. Zij bekijken daarvoor de mogelijk slimmere persformaten, alternatieve papierdiktes of ontwerpen met betere kleurresultaten.

De beste kwaliteit voor uw hardcover boek wanneer u hem bij de specialist laat drukken

Bij De Beste Boekdrukkers weet u zeker dat de harde kaft van uw boek met de grootste zorg wordt gedrukt. Maar er is meer. Ook bij het vervoer van uw hardcover boek wordt op alle details gelet. Wanneer uw boek bijvoorbeeld in de winter wordt gedrukt en de oplage door de kou naar de winkels vervoerd moet worden, dan zorgen de specialisten voor geconditioneerd vervoer, zodat het drukwerk en de kleuren ervan niet aangetast worden door het koude, natte weer. Zo kunt u ervan uitgaan dat het boek waar u hard aan heeft gewerkt zal schitteren in de boekhandel, met een prachtige harde kaft.