Particuliere ouderenzorg wordt afgestemd op uw levensstijl

Webmasterpoint

Wordt uw familielid te oud om zelfstandig te wonen? Of kunt u zelf het zelfstandig wonen niet meer aan? Dan bent u vaak genoodzaakt om een verpleeghuis in te schakelen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende instanties. De best mogelijke zorg en persoonlijke benadering zijn belangrijke factoren bij het maken van uw keuze. Hiervoor kiest u het best een particulier verpleeghuis als Compartijn. Bij particuliere ouderenzorg staat het belang van de oudere namelijk voorop. De zorg wordt volledig afgesteld op zijn of haar persoonlijke levensstijl en zorgbehoefte. Daarnaast wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de oudere zich thuisvoelt in het verpleeghuis.

Kies voor een verpleeghuis met een fijne sfeer en goede zorg

De stap om te verhuizen naar een particulier verpleeghuis is vaak een emotionele en moeilijke beslissing. Het kan voorkomen dat de oudere helemaal niet naar een verpleeghuis wil verhuizen, maar in sommige gevallen is er simpelweg geen andere keuze. Kies dan voor particuliere ouderenzorg waarbij huiselijkheid, sfeer en veiligheid voorop staan. Hiervan bent u gegarandeerd bij Compartijn. Wanneer het verpleeghuis namelijk een fijne sfeer heeft, zal de oudere zich sneller thuisvoelen, waardoor de overgang prettiger verloopt. Bovendien kunt u met een gerust hart de zorg voor uw familielid aan de medewerkers van het verpleeghuis overlaten, wetende dat uw familielid veilig is en de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft.

Bepaal zelf uw dagindeling

Bij particulier verpleeghuis Compartijn bepaalt de oudere zelf zijn of haar dagindeling, waardoor het leven als vanouds door kan gaan. Zo kan hij of zij de persoonlijke levensstijl zo lang mogelijk volhouden en ontvangt uw familielid toch de zorg die nodig is. Vrienden en familie zijn altijd welkom om op bezoek te komen en het is zelfs mogelijk om te blijven slapen. Zo kunnen de kleinkinderen bijvoorbeeld nog steeds een nachtje bij opa of oma blijven logeren. Particuliere ouderenzorg maakt het mogelijk om oud te worden zoals u dat wilt en toch de zorg te ontvangen die u nodig heeft.