Verhuistips

Webmasterpoint

Tijdens een verhuizing komt er veel op je af. Je moet je opnieuw inschrijven bij de gemeente en je moet naar allerlei instanties mailen dat je op een nieuw adres woont. En dat is nog niks vergeleken met alle spullen en meubels die je moet gaan verhuizen. Je kan een aanhanger of busje huren, zodat je niet duizend keer van je oude huis naar je nieuwe huis hoeft rijden. Tijdens een verhuizing zijn er een aantal dingen waar je goed op moeten. Daarom geven wij je een overzicht met de belangrijkste punten tijdens een verhuizing;

 

  1. Pak je spullen per kamer in

Wanneer je jouw spullen volledig door elkaar inpakt, gaat het je heel veel tijd kosten tijdens het uitpakken. Je moet dat alles uitzoeken en alles weer op zijn plek zetten. Daarnaast raak je snel dingen kwijt doordat je niet meer weet in welke doos je het gestopt hebt tijdens het verhuizen. Dit geldt vooral voor kleine spulletjes, zoals moeren en bouten. Meestal haal je meubels uit elkaar tijdens het verhuizen, maar ze moeten daarna natuurlijk weer in elkaar gezet worden. Zorg daarom dat je alle onderdelen goed bij elkaar houdt. Je kunt natuurlijk altijd nieuwe schroeven kopen, maar je geeft al meer dan genoeg geld uit tijdens de verbouwing. Dus door deze tip op te volgen, let je op de kleintjes.

 

  1. Hou orde

Dit doe je door de dozen per kamer in te pakken, zoals boven genoemd. Maar ook door op de doos te schrijven wat erin zit. Zo hoef je minder te zoeken. Scheelt een hele hoop tijd en frustratie!

 

  1. Glas en servies inpakken

Sowieso moet je al het glaswerk, borden en kopjes goed inpakken in papier of bubbel folie. Maar probeer deze spullen ook weer in doosjes te doen. Op deze manier heb je de beste bescherming. Want het zou zonde zijn als een deel van je spullen niet heel aankomt.

https://moerenbout.nl/