Webmasterpoint
Image default
Electronica en Computers

Vind uw specialist in licentiebeheer

Licentiebeheer, wat is dat? Stel, u heeft een computer voor u en u moet een bepaalde opdracht uitvoeren. Om dat te kunnen doen heeft u een aantal specifieke programma’s op de computer nodig. Om dat voor elkaar te krijgen downloadt u de programma’s en koopt u er een licentie voor. Oftewel, u koopt het recht om voor een periode een bepaald programma te kunnen gebruiken. Maar wat nou als u een heel bedrijf vol met werknemers heeft en die allerlei soorten programma’s nodig hebben om hun werk uit te kunnen voeren? Dan komt u bij OnnIT terecht, de onafhankelijk adviseur en leverancier van IT diensten.

Waarom onafhankelijke adviseur?

Als u een bedrijf bent met honderden, of zelfs duizenden, werknemers, is het belangrijk dat u de juiste hardware in huis haalt en dat alle software naar behoren werkt. Licentiebeheer houdt in dat iemand van buitenaf helpt met het regelen van de juiste software en volume licenties. Licentiebeheer is belangrijk omdat u het beste wilt voor het bedrijf en alle softwaremakers beweren de beste te zijn. OnnIT biedt u onafhankelijk ICT advies en zorgt ervoor dat u de beste software krijgt dat bij uw bedrijf past. De onafhankelijkheid van OnnIT is hierbij essentieel en licentiebeheer werkt alleen als er geen belangenverstrengeling plaatsvindt.

Onafhankelijk ICT advies

De digitale wereld is altijd in beweging. Zo ook software programma’s en hardware. OnnIT zit sinds 2006 in het vak en is in staat onafhankelijk ICT advies te geven aan verschillende soorten bedrijven. Dit onafhankelijke ICT advies houdt in dat er wordt gekeken naar de wensen van uw bedrijf en welke software en hardware daar het beste bij past. Denk hierbij aan het verkrijgen van volume licenties voor bijvoorbeeld Microsoft. Ook kan u advies krijgen over welke hardware u het beste kan gebruiken voor de doelen die u voor ogen heeft. Omdat OnnIT niet verbonden is aan een bepaalde vendor bent u altijd verzekerd van onafhankelijk ICT advies en hulp.