Wat is glasfusing eigenlijk? Wel handig om te weten voor je een workshop volgt

Weet jij wat glasfusing is? Hierbij worden verschillende laagjes glas aan elkaar gesmolten. Het versmelten gebeurt onder hoge temperaturen waardoor er een stroperige vloeistof ontstaat. Hierdoor krijg je een bepaalde vervorming of versmelting. Hoe langer de temperatuur van het glas hoog blijft, hoe meer glaslagen met elkaar versmolten kunnen worden. Tijdens een tweede bewerking onder lagere temperaturen kan het glas in of over een vorm zakken, zodat het een schaal kan vormen. Spreekt dit je wel aan? Dan kun je bij Dezel Glass-Art een creatieve glassfusing workshop volgen met vrienden, collega’s of familie.

Maak jouw eigen creatie tijdens een glasfusing workshop

Wanneer je een activiteit moet organiseren wil je iets dat de deelnemers echt leuk vinden. Het moet vooral een origineel uitje zijn. Overweeg dan eens om een glasfusing workshop te volgen bij Dezel Glass-Art in het Brabantse Rijen. Tijdens deze workshop maken jij en jouw gezelschap onder professionele begeleiding een eigen glascreatie en leren jullie alle ins en outs van de glaskunst. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die deze glasspecialist te bieden heeft? Neem dan gerust contact op en stel alle vragen die je hebt. De specialist beantwoord ze graag. Dan weet je zeker dat je een leuk uitje organiseert.

Glasfusing workhop wordt op maat gemaakt voor jou

Ga je ook een leuke glasfusing workshop doen? Kom deze doen bij Dezel Glass-Art in Rijen! Hier volg je een workshop die op maat is gemaakt voor jou en jouw gezelschap. Daarom is het een origineel uitje. Laat jouw creativiteit de vrije loop en kies ervoor om sieraden te fusen of maak een mooie fruitschaal. Dankzij de persoonlijke begeleiding wordt ervoor gezorgd dat jij de glasfusing workshop op een unieke én gezellige manier ervaart. Zo maak je met een avond of middag vullend programma op een plezierige manier kennis met glaskunst. Neem contact op om de gewenste datum door te geven.