Webmasterpoint
Image default
Aanbiedingen

Chronische pijnklachten: hoe komt u er vanaf?

Wanneer u kampt met chronische pijnklachten merkt u al snel dat het een groot deel van uw leven op een negatieve manier beïnvloed. Wellicht zegt u vaak een leuk uitje of een gezellige afspraak af, omdat de pijn weer komt opzetten. Als u door uw chronische pijnklachten niet goed meer kunt participeren in de maatschappij, belandt u in een vicieuze cirkel. De vraag is dan: hoe komt u hier weer uit? Daarvoor schakelt u het best de hulp in van Revalis.

Een behandelcentrum voor chronische pijn

Revalis is een gespecialiseerde kliniek in Den Bosch en Breda voor de integrale behandeling van chronische pijn en/of vermoeidheid. Revalis streeft naar de beste en meest geavanceerde behandeling voor haar patiënten en adviseert de patiënt vanuit een evidence based perspectief maar staat open voor het ontwikkelen van nieuwe innovatieve behandelvormen. Zij behandelen uw chronische pijnklachten middels een intensief maar kortdurend behandelprogramma. Hun interdisciplinaire behandelteam leert u om met deze klachten om te gaan. Door pijnrevalidatie te volgen bij Revalis, vergroot u uw capaciteiten of ontwikkelt u zelfs nieuwe capaciteiten. Het gespecialiseerde, interdisciplinaire behandelteam biedt u elementaire therapie aan. Hierbij worden fysiotherapeutische behandelingen gecombineerd met psychologische behandelingen.

Ook blijvende vermoeidheid behandelen ze hier

Chronische pijn is ontzettend vervelend, maar wat is u ook nog eens last heeft van blijvende vermoeidheid? Ook dan helpen ze u verder. Er wordt een behandelprogramma gestart waarbij er wordt gezorgd dat u straks weer energie heeft om volledig mee te kunnen doen in de maatschappij. Daarnaast focussen zij zich niet op ziekte en zorg, maar juist op gedrag en gezondheid.

Meld u aan voor een behandeling

Wilt u uw klachten van blijvende vermoeidheid verminderen of chronische pijnklachten aanpakken en uw dagelijkse activiteiten weer oppakken? Neem dan telefonisch contact met hen op. Houd er rekening mee dat een behandeling tegen blijvende vermoeidheid of chronische pijnklachten enkel mogelijk is wanneer u een verwijzing heeft van een huisarts, bedrijfsarts of een medisch specialist.