Webmasterpoint
Image default
Groothandel

Maxxo dubbelwandige glazen voor de horeca kopen

Bent u op zoek naar nieuw glaswerk voor uw restaurant, bar, kroeg of koffiezaak? Wat voor zaak in de horeca u ook runt, u kunt bij Home and Kitchen Supply in Oosterhout, nabij Breda, terecht voor uw benodigdheden. Deze groothandel levert namelijk aan zowel bedrijven in de retail als de horeca. Wanneer u dus servies of keukenbenodigdheden nodig heeft, bestelt u dit eenvoudig bij hen in de webshop. Wanneer u specifiek op zoek bent naar glaswerk, dan zijn de dubbelwandige glazen van Maxxo die u bij deze specialist koopt zeker een aanrader.

Waarom dit glaswerk kopen?

Maxxo is een vooraanstaand merk op het gebied van glaswerk voor professioneel en privégebruik. De dubbelwandige glazen van Maxxo zijn gemaakt van borosilicaatglas en beschikken over krastvaste eigenschappen. De glazen zijn bestand voor zowel hoge als lage temperaturen en door de dubbele wand blijft dan ook elke drank goed op temperatuur in de glazen. De dubbelwandige glazen van Maxxo zijn voor verschillende toepassingen aan te schaffen. Zo koopt u bij de groothandel:

  • Cocktailglazen
  • Bierglazen
  • Cappuccinoglazen
  • Theeglazen
  • Koffieglazen

Verken ook de andere producten in het aanbod

Heeft u in de webshop van Home and Kitchen Supply uit Oosterhout, nabij Breda, geschikte dubbelwandige glazen van Maxxo gevonden? Voeg die dan alvast toe aan uw bestelling. Vergeet voordat u gaat bestellen niet om ook de andere producten in hun aanbod te bekijken. Heeft u bijvoorbeeld nog pannen voor in de keuken nodig? Of keukenaccessoires zoals een keukenweegschaal of kookgerei? U koopt het allemaal eenvoudig bij deze specialist. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is een account aanmaken in hun webshop. Wanneer u dit heeft gedaan met uw bedrijf, krijgt u toegang tot het bestelportaal. Het enige dat u dan nog rest te doen, is alles bestellen wat u nodig heeft in uw horecagelegenheid en wachten tot uw bestelling arriveert!

https://www.homeandkitchensupply.nl/