Webmasterpoint
Image default
Aanbiedingen

Zo bespaar jij tijd!

Het is fijn als jouw bedrijf snel groeit, maar het brengt ook problemen met zich mee. Eén van de grootste problemen waar veel mensen tegenaan lopen, is dat ze geen tijd meer overhouden om alle werkzaamheden uit te voeren die ze voorheen wel konden uitvoeren. In deze blog zullen wij drie diensten uitlichten die jou kunnen helpen om je focus weer terug te krijgen bij de belangrijkste werkzaamheden.

  1. Wijs een assistent aan

Jij bent met alles bezig wat er in het bedrijf gebeurt, maar dat is eigenlijk nergens voor nodig. Het belangrijkste voor een bedrijfsleider is om het primaire proces te begeleiden, en om daar alles van af te weten. Een manier om dit te doen is om een assistent aan te wijzen, of misschien zelfs meerdere. Het is de taak van deze assistenten om het werk op hun afdeling goed te laten verlopen, en om de meest nodige dingen hiervan door te communiceren naar jou toe. Hierdoor blijf jij op de hoogte van wat er gebeurt, maar hoef je je er niet meer druk over te maken. 

  1. Ga in gesprek met andere bedrijven

Als jij je bedrijf vanaf de grond hebt opgezet, heb je waarschijnlijk veel gedaan op de manier zoals jij wou dat het ging. Het kan goed zijn om daarom in gesprek te gaan met andere bedrijven, bijvoorbeeld op een netwerkborrel. Je kan hier je problemen bespreekbaar maken, zoals waar je je prioriteiten moet leggen. Misschien ben je het niet met alles eens wat de andere partij benoemt, maar er zullen altijd dingen verteld worden waar je zelf nog niet aan gedacht had. 

  1. Payroll

Het is ook mogelijk om een externe partij in te schakelen om een dienst van je over te nemen. In dit geval lichten wij Payroll Select uit, een bedrijf dat alle personeelszaken van jou wil en kan overnemen. Diensten die zij voor jou kunnen uitvoeren zijn onder andere het regelen van verlof, het op tijd uitbetalen van al jouw personeel en het verstrekken van loonstrookjes. Door deze werkzaamheden uit hand te geven aan een specialist, weet jij zeker dat het goed gebeurt, én heb jij weer meer tijd vrij voor de werkzaamheden die jij leuk vindt om uit te voeren. 

 

https://www.webmasterpoint.nl/