Webmasterpoint
Image default
Winkelen

Schilderen wordt nog leuker met acrylverf

Heb je al eens eerder geschilderd met acrylverf? Deze verfsoort is een verfsoort met uiteenlopende mogelijkheden. Meng de verf met een gewenste hoeveelheid water en creëer diepte in je kunstwerk door voor verschillende lagen te kiezen. Verschillende pigmenten kunnen worden gemengd met acryl als bindmiddel. Dit maakt dat deze verfsoort gemakkelijk bewerkbaar is én toch snel droogt. Naast het mengen van verf op acrylbasis met water, kun je deze ook mengen met bijvoorbeeld:

  • Veertjes
  • Steentjes
  • Papier
  • Zand
  • Kurk
  • Glitters

Dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden die je hebt met het gebruik van acrylverf. Met verf op acrylbasis kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan!

Experimenteer met de ondergrond voor een uniek effect

Naast dat je acrylverf kunt mengen met diverse andere materialen kun je er ook voor kiezen om te experimenteren met verschillende soorten ondergronden. Natuurlijk kun je kiezen voor een schilderdoek van katoen of linnen. Maar heb je wel eens gedacht aan het schilderen op hout, metaal of plastic? Als je voor een alternatieve ondergrond kiest is het wel van belang om de ondergrond op te ruwen of te prepareren. Op deze manier blijft de acrylverf goed zitten. Het aanbrengen van de verf kun jebovendien ook met andere instrumenten doen, naast het welbekende penseel. Kies bijvoorbeeld voor een paletmes, oude bankpas, kurk of spijkers. Niets is te gek!

Jouw professional op het gebied van creativiteit

Voor een gedegen advies van kunstmaterialen ga je natuurlijk naar Deva Art Materials. Hier staan de professionals voor je klaar. Zij geven je graag een advies op basis van jouw wensen en eisen. Zo ontdek je welke acrylverf het beste bij je past en waar de voorkeur ligt op het gebied van ondergrond en instrument. Met de diverse materialen van deze onderneming weet je zeker dat jouw innerlijke kunstenaar zich laat zien!

https://www.deva.nl/