Webmasterpoint
Image default
Muziek

Een origineel uitje voor verschillende groepen: de djembé workshop

Als je een originele activiteit zoekt om met een groep te doen, dan is het doen van een djembé workshop een hele goede optie. U doet dan een gezellige activiteit, waarop u het gezelschap op een andere manier leert kennen. Het is ook heel gezellig én u leert ook nog eens een nieuw instrument te bespelen. Een djembé is een eeuwenoud instrument dat lang geleden al werd bespeeld in het westen van Afrika. Een slaginstrument als deze geeft je direct het gevoel dat je in Afrika bent. Een djembéworkshop is voor iedereen leuk. Je hoeft geen instrument te kunnen bespelen of erg muzikaal te zijn. Misschien heb je er wel talent voor!

Leer Afrika kennen op een leuke manier

Of je nu een djembé workshop organiseert voor vrienden of collega’s, het is voor iedereen een leuke bezigheid. Het is niet alleen leuk, maar het versterkt ook nog eens het groepsgevoel. Zo’n workshop is ook nog eens een manier om Afrika te leren kennen. Hebben jullie een sterke band met Afrika en dromen jullie ervan eens een reis te maken naar dit mooie werelddeel? Leer dit schitterende continent dan beter kennen tijdens een djembé workshop. Dat is een goed voorproefje op een mooie reis naar Afrika. 

Je kunt een workshop volgen op meerdere locaties

Zou je een djembéworkshop willen organiseren op een bijzondere locatie? Ook deze kan worden georganiseerd door Dunanba. Ook dit kan voor verschillende groepen. Kies zelf een locatie of laat je adviseren over een mooie plek. Ook kun je een djembé workshop organiseren in combinatie met een gezellige high tea of voor of na een lunch of diner. Bekijk alle mogelijkheden online. Er zijn allerlei invullingen denkbaar voor de invulling van de djembé workshop van deze specialist. Dat wordt zeker een zeer gezellige djembé workshop voor familie, vrienden of collega’s.

https://dununba.nl/