Webmasterpoint
Image default
Muziek

Een leuk afscheid van de basisschool dankzij een originele eindmusical

Een eindmusical is iets waar leerlingen van groep 8 over het algemeen erg naar uitkijken. Het is namelijk een van de belangrijkste moment in het jaar en er wordt maanden voor geoefend. Als leraar of lerares wilt u natuurlijk dat alle kinderen schitteren op het podium en dat iedereen het leuk vindt om mee te doen. Door een spannende, grappige of mooie eindmusical te kiezen, gaat dit een stuk eenvoudiger. Wanneer kinderen het verhaal al kennen, vinden ze het vaak nog leuker om mee te doen. Daarom kunt u bij Het Verkeerde Beentje kiezen uit diverse musicals die gebaseerd zijn op bestaande kinderboeken. Elk verhaal is omgezet naar een toneelscript dat wordt ondersteund door leuke liedjes.

De leukste musicals voor een spetterend afscheid

Een leuke eindmusical zorgt ervoor dat de leerlingen van groep 8 met een leuk gevoel afscheid nemen van de school. Een klas bestaat gemiddeld uit zo’n 20 tot 30 kinderen. Natuurlijk kan het zijn dat uw klas nog groter of juist kleiner is. Ook dan heeft dit bedrijf meerdere musicals waaruit u keuze heeft. Heeft u een musical gezien, maar zijn er te weinig of juist meer personages dan het aantal leerlingen? De medewerkers van Het Verkeerde Beentje passen indien gewenst iedere musical aan naar het aantal leerlingen in uw klas. Verras uw leerlingen met een originele musical en zorg voor een spetterend afscheid van de basisschool. U heeft onder andere de keuze uit de volgende eindmusicals.

  • De school is weg
  • De club van lelijke kinderen
  • En de groeten van groep acht
  • Sneeuwwitje en de 7 gangsters
  • Help! We hebben geen musical
  • De Verschrikkelijke Schoolmeester 2.0

Bezorg uw leerlingen een leuk einde van hun basisschooltijd

Met het kiezen van een originele musical die uw leerlingen leuk vinden, bezorgt u uw leerlingen een leuk eind van hun tijd op de basisschool. Op de website van dit bedrijf kunt u de verschillende musicals bekijken en al kleine stukjes van het script lezen. Ook staat erop wat u allemaal krijgt aan toneelattributen wanneer u voor een bepaalde eindmusical kiest.

https://www.verkeerdebeentje.nl/