Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Virtual assistant inhuren

Een virtual assistant kan wonderen doen wanneer u het gevoel heeft dat u te weinig tijd heeft om te focussen op de belangrijke zaken en lange termijn doelen. U krijgt niet alleen meer tijd, maar ook de rust en overzicht die u nodig heeft om het bedrijf op de been te houden en door te laten groeien. Misschien leest u dit, en weet u niet zeker of u wel een virtual assistant nodig heeft. Misschien denkt u, ik heb het wel allemaal voor elkaar, en het is nu wat druk maar dat zal later wel weer afnemen zodat ik meer tijd heb voor de echte belangrijke zaken. 

Wanneer een virtual assistant nodig?

Wanneer heeft u nou een virtual assistant nodig? We zullen een aantal vragen stellen, en wanneer uw antwoord op de meerderheid van de vragen ja is, dan is het tijd om een virtual assistant te overwegen. Is de to-do lijst die u heeft extreem lang, en is uw mailbox ondertussen overvol? Wilt u graag taken gaan automatiseren omdat het niet nodig zou moeten zijn om een mens ze te laten uitvoeren, maar weet u niet hoe dit kan? Bent u een groot deel van de dag alleen maar bezig met brandjes blussen en kleine klussen? Zou u graag meer tijd hebben en de focus om áán uw bedrijf te werken? Wanneer u zichzelf in deze vragen herkent, kan SAM assistants u van dienst zijn. 

SAM assistants

Met SAM assistants zijn uw zorgen voorbij, wij bieden de oplossing voor een office management vraagstuk. Wij kunnen allerlei organisatorische en technologische werkzaamheden voor u uit te handen nemen, zodat u weer tijd heeft om te focussen op de belangrijkere zaken. SAM assistants zijn flexibel inzetbaar op de tijdstippen die u nodig heeft, en dat gewoon voor een vast bedrag per pakket. 

De pakketten

Er zijn drie verschillende pakketten beschikbaar: zilver, gold en platina. Ieder pakket biedt andere dingen aan, en het hangt af van uw voorkeur welk pakket het beste aansluit op uw behoeftes. Wilt u meer informatie? Neem een kijkje op onze website, daar staat alles op. 

Wilt u een virtual assistant inhuren? Klik hier.