Webmasterpoint
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van een wijnklimaatkast tijdens de feestdagen

Een wijnklimaatkast is niet alleen een luxe product, het is ook enorm handig voor dagen zoals de feestdagen. Jouw wijn ligt altijd op voorraad waardoor je niet hoeft na te denken welke flessen wijn je voor de feestdagen moet kopen, scheelt ook weer gesjouw.

Daarnaast kom je ook nooit meer voor verrassingen te staan. Je herkent het namelijk vast wel, dat moment wanneer jouw vrienden al voor de deur staan en je realiseert je dat je de wijn helemaal niet koud hebt gelegd. Met een wijnklimaatkast ligt de wijn altijd op de juiste temperatuur, mits je de wijnklimaatkast aan hebt staan natuurlijk…

 

Welk model past bij mij?

Drink jij graag rode wijn maar ook witte wijn? Of heb jij voor het kerstdiner vis als voorgerecht en vlees als hoofd, waarbij dus een witte maar ook rode wijn aanbod komt? Hiervoor heb je de twee zone wijnklimaatkasten, je legt dan in een zone witte wijn en in de andere rode wijn. Wellicht ben je maar van één soort verzot, dan is een wijnklimaatkast met een enkele zone voldoende voor jou.

 

Inbouw, onderbouw of vrijstaand

Als je weet hoeveel zones jij in jouw wijnklimaatkast wilt, dan is de volgende stap om te kijken waar jij de wijnklimaatkast wilt plaatsen. Wil je hem graag in jouw keuken inbouwen? Kijk dan naar een inbouw model, let wel op: deze is alleen in een enkele zone verkrijgbaar. Wil je hem wel in je keuken maar hoeft hij niet ingebouwd te worden? Kijk dan naar een onderbouw model, deze kan op de plaats van een keukenkastje onder het aanrechtblad geplaatst worden. Zo is hij toch ook onderdeel van de keuken. Als laatste mogelijkheid kan je kiezen voor een vrijstaand model, die je makkelijk overal neer kan zetten, zoals in de eetkamer, woonkamer of op kantoor!