Webmasterpoint
Image default
Zakelijk

Bedrijfskleding voor de koude wintermaanden

Voor beroepen in de buitenlucht is het belangrijk om kleding te hebben voor de verschillende weersomstandigheden. Zo wilt een werknemer graag in de zomer luchtige kleding hebben, regenkleding voor de natte dagen, en warme kleding voor de koude winter omstandigheden. U bent als bedrijf verantwoordelijk voor de werkomstandigheden van de werknemers. Goede werkomstandigheden zorgen voor een hogere productiviteit en kwaliteit. Dit betekent dus dat u als bedrijf hier in moet investeren. Als bedrijf moet u dus zorgen voor comfortabele, nette en professionele werkkleding. Verder is te lezen welke mogelijkheden er zijn, en waar u op moet letten als u werkkleding gaat aanschaffen.

Winterjassen

Een winterjas kan erg belangrijk zijn voor de koude maanden. De koude wind en de regen kan worden weerstaan door een goede winterjas. Er zijn tegenwoordig ook mooie stijlvolle en comfortabele jassen waar u als bedrijf ook de mogelijkheid hebt om uw logo op te laten drukken. Zonder winterjas kan iemand die veel buiten werkt, niet werken. Het is ook professioneel als elke werknemer deze winterjas aan heeft tijdens het werk. Het komt zeer amateuristisch over als iedereen andere jassen en kleuren heeft.

Trui, vest of hoodie

Een trui, vest of hoodie is enorm lekker voor werknemer voor in de winter. Deze kledingstukken bieden warmte, en bieden veel comfort. Een trui, vest of hoodie klinkt misschien niet professioneel, maar door een goede kwalitatieve kledingstukken met logo aan te schaffen kan een trui, vest of hoodie zeer professioneel zijn. Truien, vesten of hoodies laten drukken kan ook makkelijk. Voor sommige kledingstukken is dit moeilijk, maar voor deze kledingstukken zijn er veel mogelijkheden. Een tip is ook om een fleecetrui aan te schaffen. Fleecekleding biedt veel warmte en is daarbij ook waterafstotend. Daarbij is deze kleding ook makkelijk te wassen, en gaat deze kleding ook lang mee.

Thermokleding

Thermokleding is perfect voor in de winter. Deze kleding kan een werknemer makkelijk onder de werkkleding dragen, en deze kleding is dus vaak niet zichtbaar. Doordat deze kleding strak op de huid zit, zorgt het voor voldoende warmte. Doordat de thermokleding goed aansluit op de huid is het ook nog makkelijk en comfortabel om te bewegen. Het is ook mogelijk om deze kleding te laten bedrukken met uw logo, al is het maar de vraag of dat veel effect heeft doordat het onder andere kleding zit.  

Mutsen en handschoenen

Koude handen en koude oren is volgens de meeste mensen een van de vervelendste dingen in de winter. Het is daarom als bedrijf ook fijn als u werknemers handschoenen en mutsen geeft voor in de winter. Voor sommige beroepen werken mensen veel met de handen, en dan is er niks zo vervelend dan koude handen. Dit kan ook de productiviteit in de weg zitten. Er zijn voor deze mensen ook winterhandschoenen met een bepaalde grip, en deze handschoenen bieden ook veel comfort. Mutsen zijn enorm fijn voor in de winter, en zijn ook makkelijk te laten bedrukken met een logo. Dit kan dus ook als een promotie kledingstuk worden gezien.