Webmasterpoint
Image default
Winkelen

Elektrische cv ketels en elektrische boilers zijn super slimme aankopen.

Elektrische cv ketels en elektrische boilers zijn super slimme aankopen.

Elektrisch aangedreven apparatuur wint aan populairiteit. Elektrische cv’s en elektrische boilers bijvoorbeeld, zijn enorm slimme en duurzame aankopen. 

Vernieuwde kennis en oude inzichten maken dat de elektrische cv en de elektrische boiler kwalitatief steeds beter gemaakt kunnen worden. Bovendien zijn ze heel eenvoudig zelf te installeren en zijn ze on- line verkrijgbaar. Bij elektrischeboiler.eu vind je veruit de goedkoopste.

Elektrischeboiler.eu is gespecialiseerd in deze elektrisch aangedreven apparaten en een begrip in en rond de Benelux.
Doordat zij gebruik kunnen maken van eigen import is het mogelijk A-Klasse merken te leveren tegen groothandelsprijzen. Hier wordt gekocht door installateurs, maar ook als particulier, projectontwikkelaar of ander soortige instantie ben je hier van harte welkom. 

Ben je nu dus op zoek naar zo’n elektrische boiler, een warmtepomp boiler, een elektrische cv ketel, een elektrische kachel of misschien wel gewoon een anti- kalk systeemkijk dan éven op deze overzichtelijke website en laat je verrassen door de zeer scherpe prijzen en het grote aanbod. 

Neem de elektrische cv ketel (ook wel eens een e- cv genoemd), dit apparaat slijt bijna niet, raakt nooit vervuilt door verbranding van gas en is mede daardoor heel onderhoudsarm.

Ook koolmonoxidevergiftiging behoort met deze apparaten natuurlijk ook tot het verleden. Een elektrische cv is dus vele male veiliger dan een gasgestookte variant en voordeliger in gebruik en aanschaf.

 

De voordelen van de elektrische cv; 

  • Geluidsarm
  • Goedkoop om aan te schaffen
  • Onderhoudsarm
  • Geen rookgasafvoer nodig
  • Koolmonoxidevergiftiging behoort tot het verleden
  • Veilig
  • Ideaal in combinatie met een elektrische boiler of een doorstroomapparaat
  • Bestaande radiatoren en vloerverwarming kunnen gewoon blijven zitten 
  • Makkelijk zelf te installeren
  • De oude gasketel is gemakkelijk te vervangen door een elektrische ketel

 

 

 

 

Bijelektrischeboiler.eu zijn de elektrische cv’s van de merken Elterm en DAT. Eenvoudig te bedienen en simpel qua techniek, maximale besparingen en langdurig comfort gegarandeerd.

De elektrische cv wordt gebruikt voor de verwarming van de vloer of de radiatoren. Dus niet voor de verwarming van het sanitaire water. Hiervoor heb je een elektrische boiler nodig.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je alle verdere informatie plus Nederlandstalige handleidingen.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-cv/