Webmasterpoint
Image default
Verbouwen

Voor de beste pvc-vloeren in Noord-Brabant bent u bij deze specialist aan het juiste adres

Is uw huidige vloer nodig aan vervanging toe? Of gaat u verhuizen en ligt er nog geen vloer in uw nieuwe huis? Wellicht zijn de houten vloeren of de pvc-vloeren van Van der Heijden Vloeren uit Nuland, provincie Noord-Brabant, iets voor u. Het bedrijf biedt een ruim aanbod van zowel houten als pvc-vloeren, maar ook van vloeren van natuursteen, laminaat of tegels. Maak bij interesse een afspraak en kom bij hen langs voor een vrijblijvend gesprek.

Mooie vloeren, geschikt voor iedere woning

Van der Heijden Vloeren biedt verschillende houten vloeren of pvc-vloeren voor uw woning in Noord-Brabant. Deze zijn de laatste tijd heel erg in en passen in ieder huis en interieur. U komt bij het bedrijf langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ook neemt u indien gewenst een kijkje in hun ruime showroom in Nuland. Als u geïnteresseerd bent in de houten vloeren of de pvc-vloeren voor uw woning in Noord-Brabant, kiest u samen met een van de medewerkers een vloer uit die helemaal bij u past.

Meer dan alleen advies

De vloerenspecialist is er niet alleen voor advies. Als u eenmaal een vloer heeft gekozen, komen de medewerkers deze met alle liefde bij u thuis of op uw kantoor aanleggen. Van tevoren meten de medewerkers uw vloer nauwkeurig. Er wordt tot op de millimeter precies gewerkt. Als de vloer eenmaal is gelegd, is Van der Heijden Vloeren u nog steeds van dienst. Er is namelijk altijd nazorg nodig. Op het uitzoeken van de vloer na, hoeft u zelf dus helemaal niets te doen.

Maak een afspraak bij de expert

Zowel bij het advies geven als het leggen van de vloer, wordt constant rekening gehouden met uw wensen. U krijgt alle ruimte om aan te geven wat u wilt, en vooral ook wat u niet wilt. Ook wordt u van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Bovendien heerst er een goede sfeer in het bedrijf. De medewerkers zijn vriendelijk en ontvangen u altijd onder het genot van een kop koffie of thee. Maak daarom gerust een afspraak bij hen.