Webmasterpoint
Image default
Verbouwen

Een betrouwbare bouwtechnische keuring laten uitvoeren in Rotterdam

Een bouwtechnisch onderzoek is een ideale manier om vast te stellen of uw aankoop verstandig of niet is. Tijdens het kopen van uw droomhuis is het soms lastig om de minpunten van een grote aankoop te zien. Met deze fragiele situatie is het laatste wat u wilt doen blind de papieren te ondertekenen. Het is daarom dus belangrijk om niet alleen te weten waar u vooraf op moet letten, maar daarnaast is het verstandigste wat u kunt doen een bouwtechnisch onderzoek laten uitvoeren. Om precies uit te leggen wat er gebeurt tijdens een bouwtechnische keuring in Rotterdam en hoe verschillende resultaten de verkoop van uw huis kunnen beïnvloeden, wordt hier verder uitgelegd.

Wat wordt er onderzocht tijdens de keuring

Wanneer u een woning in de omgeving van Hellevoetsluis op het oog heeft, is een van de belangrijkste stappen het opstellen van een bouwtechnische keuring door een expert in Rotterdam. Tijdens het sluiten van de verkoop van een huis huurt de koper meestal een expert in om naar het huis te komen en een visuele observatie uit te voeren. Vooraf wordt afgestemd wat er moet worden onderzocht. Dit zijn vaak zaken gerelateerd aan mogelijke gezondheids-, veiligheids- of mechanische problemen. Het belangrijkste tijdens deze bouwtechnische keuring in Rotterdam is dat de expert erachter moet komen of er gebreken aanwezig zijn, die nu of in de nabije toekomst problemen kunnen opleveren die geld gaan kosten.

Hoe werkt een bouwtechnische keuring?

Een typische bouwtechnische keuring in Rotterdam of omgeving Hellevoetsluis door Bouw Techno Keuring Nederland duurt een paar uur voor een huis van gemiddelde grootte. Daarna zult u rekening moeten houden met een aantal dagen die worden gespendeerd aan het voltooien van het rapport. Zodra het rapport klaar is en het bouwtechnisch onderzoek volledig is afgerond, krijgt u inzicht in de staat van het huis. In sommige gevallen wordt er ook een schatting toegevoegd van de kosten die bij specifieke defecte behoren.