Webmasterpoint
Image default
Auto's en Motoren

Een Auto GPS Tracker zonder abonnement, ja dat kan!

Heb 24 uur per dag real-time inzicht in de status en locatie van jouw wagenpark. Gebruik een auto GPS tracker zonder abonnement voor auto’s, vrachtauto’s en bussen. Een perfecte oplossing voor zowel particulier als bedrijf en ZZP’er! Deze tracker is perfect inzetbaar voor zowel anti-diefstal als ritregistratie toepassingen. Door gebruiksvriendelijke software heb je gemakkelijk en snel alle gegevens bij de hand.

De werking van een Auto GPS Tracker

De Auto GPS Tracker werkt als volgt; Door via de OBD-poort contact met een auto te maken kan het informatie uitwisselen tussen de ECU (boordcomputer) van de auto en het gebruikte diagnosesysteem. Dit betekent dat aan de hardware (de Auto GPS Tracker) ook software verbonden is. Afhankelijk van de software van kan de tracker gebruik maken van zowel GPS-, Rittenregistratie- en/of Rijgedrag analyse-software. De Auto GPS Tracker geeft met de geïntegreerde GPS-chip via connector continue (24/7) de positie van je auto weer in real-time. Hierdoor is het mogelijk om ritten te tracken, live locaties te zien en rijgedrag inzichtelijk te maken.

Maar wat is nu eigenlijk GPS?

Zoals je nu weet werken GPS-trackers vaak met software. Deze software stelt jou in staat de locatie van de tracker te volgen. Dit kan doordat een GPS-apparaat satellietsignalen ontvangt. Met deze signalen kan het apparaat exact de positie bepalen. De afkorting GPS staat daarom voor Global Positioning System.

De voordelen van Auto GPS Tracking zonder abonnement

De Auto GPS Tracking zonder abonnement stelt jou in staat om real-time te weten waar jouw voertuigen zijn. Zo weet je niet alleen waar je medewerkers op dat moment rijden, maar je weet ook precies waar het voertuig zich begeeft in geval van diefstal.

Met de live verkeersinformatie kun je altijd de meest optimale routes inplannen en brandstofverbruik beperken.

Hiernaast kan GPS-tracking voor jouw voertuig(en) helpen bij het besparen van geld op je verzekering. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen bieden tegenwoordig korting als het voertuig is uitgerust met een GPS-volgsysteem.

Naast fiscale voordelen bij het afsluiten van een verzekering, het terugvinden van je voertuig bij een diefstal en het zo efficiënt en winstgevend mogelijk in te zetten van jouw wegenpark, is het hebben van een GPS auto tracker zeer praktisch bij jouw administratie. De Belastingdienst wil namelijk bewijs hebben dat een medewerker minder dan 500 km/jaar privé rijdt als er geen bijtelling bij het brutoloon wordt toegepast.

Tot slot geeft de naam het al prijs: bij een Auto GPS Tracking zonder abonnement zit je niet vast aan maandelijks terugkomende kosten. Wie wil dat nou niet?!

Een GPS tracker kopen?

Het vinden van het juiste GPS-trackingapparaat is niet altijd even makkelijk, daarom heb ik een aantal richtlijnen voor je opgesteld. Met deze richtlijnen wordt het vinden van een passende GPS tracker een eitje:

  • Weet wat jouw budget is en hoeveel je bereid bent te investeren.
  • Zoek een gerenommeerd bedrijf dat GPS-trackers maakt.
  • Begrijp het verschil tussen een hard-wired en plug-and-play tracker.
  • Weet hoe de software eruitziet: dat gegevens gebruiksvriendelijk en overzichtelijk worden weergegeven.
  • Controleer of de kosten inclusief of exclusief GPS-installatie en configuratie zijn.
  • Check of er additionele kosten bij komen.
https://yeshugo.com/