Webmasterpoint
Image default
Auto's en Motoren

Een dashcam voor uw klassieker

 

Bij veel moderne wagens is het standaard dat deze wordt geleverd met een dashcam. Deze videoapparatuur kan de veiligheid op de weg en in de parking garanderen. Maar dit wilt u natuurlijk ook voor uw klassieker. In dit blogartikel leest u hoe u ook een dashcam in uw klassieke wagen kunt installeren.

 

Laten inbouwen

In de meeste gevallen is het mogelijk om deze camera in uw klassieke wagen te laten bouwen. Het enige waar u over na moet denken, is of u dit wel wilt. Veel klassieke voertuigliefhebbers willen de originele staat van de wagen liever niet aantasten. Daarnaast kan er best een prijskaartje aan de installatie zitten. Het grootste voordeel van de dashcam laten inbouwen, is dat u deze niet meer ziet wanneer u op pad bent. U geniet van moderne beveiliging, zonder dat dit de klassieke “feel” van de auto aantast.

 

Los monteren

Ook zijn er genoeg dashcam modellen die los gemonteerd kunnen worden. Hiervoor hoeft uw auto niet aangetast te worden. U kunt de camera zelf installeren of dit laten doen in de garage. Dit is veelal een goedkope optie en het enige nadeel is dat je de camera kunt zien.

 

Beveilig ook uw klassieke wagen met een dashcam. Deze videobeveiliging is cruciaal voor op de weg, maar ook onmisbaar wanneer u uw wagen gaat parkeren. U heeft altijd een paar extra ogen om uw klassieke wagen heen en geniet zo van net dat beetje extra veiligheid.