Webmasterpoint
Image default
Auto's en Motoren

viaBOVAG Toyota Aygo

{{external image}}

Vanaf 2005 is de Toyota Aygo een graag geziene gast op de Nederlandse wegen.  De Aygo is verkrijgbaar in de uitvoeringen Access, Comfort en Dynamic Blue. De Aygo moet de concurrentie aan met  onder meer de  Renault Twingo en de Volkswagen Up.

 

Aygo resultaat van innige samenwerking Toyota, Citroën en Peugeot

De Toyota Aygo  is ontwikkeld door PSA Peugeot, Citroën en Toyota. Genoemde merken hebben een joint venture opgericht. Daarom is de Toyota Aygo een auto die te vergelijken is met de modellen van Peugeot en Citroën, respectievelijk de 107 en 108 en de C1, De auto’s zijn vrijwel identiek en worden op dezelfde locatie in Tsjechië geproduceerd. De Toyota Aygo is een perfecte stadsauto gebleken ondertussen. In de Aygo Crazy Concept bracht de joint venture het in 2008 eenmalig een meer sportieve versie van de auto op de markt. Wil je een tweedehands Aygo aanschaffen? Kopp dan bij voorkeur een viaBovag Toyota Aygo. Dan weet je zeker dat je een goed onderhouden, veilige en betrouwbare Aygo rijdt. En dat is iets wat iedereen uiteindelijk wil.

Autoblog Autodrome zet je op het juiste spoor en inspireert

Het samenwerken van de drie merken is best bijzonder, en dus zou het zomaar eens een onderwerp op autoblog Autodromen kunnen zijn. Dit blog is anders dan wat we van het gemiddelde autoblog gewend zijn. Het zoomt minder in op motoren, inhoud, en snelheid maar meer op de randzaken, over elektrisch rijden bijvoorbeeld, over veiligheid en over de nieuwste auto must haves bijvoorbeeld. Autodromen wil echter vooral inspireren, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een nieuwe auto. Na het lezen van dit autoblog weet je vaak wel waar je zoeken moet. Een echte must read voor iedereen die geïnteresseerd is in achtergrondartikelen over alles wat met de auto te maken heeft.