Webmasterpoint
Image default
Eten en drinken

Biefstuk, bavettes en andere vleeswaren online bestellen

Krijgt u binnenkort gasten over de vloer die ook bij u komen eten en zoekt u daarom inspiratie voor een heerlijk gerecht met een goed stuk vlees? Dan zijn er natuurlijk tal van mogelijkheden. Het beste kunt u eerst uitkiezen wat voor vlees u graag wilt eten. Wordt het een heerlijk malse biefstuk? Of kiest u toch liever voor een bavette? Dit laatste stuk vlees is bijvoorbeeld ideaal wanneer u wilt barbecueën. In Frankrijk wordt de bavette gezien als een delicatesse voor op de barbecue en dat is niet voor niets. Het magere rundvlees is afkomstig uit de flank van het rund en is hierdoor heerlijk mals. Op de barbecue komt dit vlees echt helemaal tot zijn recht. Wilt u dit ook eens proeven, maar heeft u geen zin om bij de slager langs te gaan? Laat de slager dan bij u komen en bestel uw vlees online!

Een online slager met een uiteenlopend aanbod

Wanneer u de allerbeste biefstuk, bavette of ander stuk vlees wilt bestellen, kunt u het beste naar de website van Beef & Steak gaan. Via deze website bestelt u niet alleen biefstuk of een bavette, maar bijvoorbeeld ook varkensvlees en lamsvlees. Daarnaast vindt u hier ook gevogelte, vis en zelfs bier. Wanneer u nog inspiratie nodig heeft voor een lekker gerecht, kijkt u gewoon even bij de recepten op de website. Hier staat precies uitgelegd hoe je elk stuk vlees op een unieke en perfecte manier klaarmaakt. Kortom; bij Beef & Steak vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd avondje bourgondisch genieten.

Volg ook een workshop barbecueën

Beef & Steak zorgt er niet alleen voor dat u voorzien bent van de lekkerste stukken vlees, vis en bier, maar helpt u ook graag bij het barbecueën. Voor de echte barbecueliefhebbers geven zij workshops waarin u kennismaakt met deze prachtige manier van eten bereiden. Zowel voor beginners als gevorderden worden er geschikte workshops op locatie georganiseerd. Kies bijvoorbeeld voor een low&slow workshop of voor de Ribs&Chicken 101 workshop. Bij die laatste leert u bijvoorbeeld hoe u perfecte spareribs bereidt.