Webmasterpoint
Image default
Eten en drinken

Deze specialist verzorgt private dining in Amsterdam

Gaat er voor u niets boven een avond gevuld met heerlijke gerechten en gezellige mensen om u heen? Dan is een private dining sessie in Amsterdam hét uitje voor u. Als u op zoek bent naar een cateraar waarbij creatief koken op hoog niveau altijd centraal staat, raden wij u aan om een sessie te boeken bij All About Cooking. Deze specialist in culinaire belevingen staat voor u klaar en organiseert de catering voor diverse soorten feesten en evenementen. Denk hierbij aan talloze kleine hapjes op een huwelijksfeest of een gezellige maaltijd op een bedrijfsfeest waardoor collega’s binnen een fijne sfeer met elkaar in gesprek gaan. Heeft de chef-kok rekening te houden met dieetwensen of andere voorkeuren? Dat is bij dit bedrijf geen enkel probleem.

Geniet van een onbezorgde avond en de lekkerste gerechten

Als u kiest voor All About Cooking, gaat u gegarandeerd genieten van een onbezorgde avond waarin u van a tot z ontzorgd wordt. Zo geniet u bijvoorbeeld extra lang van een prachtige zomeravond onder het genot van diverse bbq-gerechten. Als ervaren bbq-cateraar in Amsterdam weet deze expert namelijk hoe hij u verrast met heerlijke verse gerechten van de Big Green Egg. Dit unieke kooktoestel wordt gemaakt van de beste materialen en geeft een extra bijzondere smaak aan uw private dining in Amsterdam. Op deze bijzondere bbq worden zowel diverse vleesgerechten als vegetarische maaltijden op unieke wijze voor u bereid. Wat uw wensen ook zijn, met dit toestel en de ervaring van chef-kok Marco Krispijn wordt uw private dining sessie in Amsterdam gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Leg uw wensen voor aan dit team en plan uw culinaire uitje

Heeft u interesse in private dining bij u thuis, of zou u graag langskomen bij All About Cooking in Amsterdam? Leg uw wensen voor aan dit ervaren team en zij maken er gegarandeerd een topavond van voor u, uw vrienden en familie en collega’s. U bereikt hen gemakkelijk door het contactformulier op hun website in te vullen of even te bellen naar het telefoonnummer dat hierbij vermeld staat.

https://allaboutcooking.nl/