Webmasterpoint
Image default
Eten en drinken

Woon je in Zwolle? Dan kan jij voortaan hier jouw catering bestellen

De meest smaakvolle lekkernijen van Zwolle boek je bij Happie Delivery. Via ons snelle bestelplatform is een order in een handomdraai geplaatst. Met onze collega’s in het hele kunnen wij uw bestelling leveren in elke stad. Hapjes, diners, barbecues, lunchpakketten, high tea’s, dranken regelen wij aan huis of op kantoor in Zwolle. Uw gehele bestelling bezorgen onze cateraars in ecologische catering dozen. Op die manier zijn uw producten niet belastend voor onze omgeving. Happie Delivery in Zwolle en al zijn collega?s zijn H.A.C.C.P. gekwalificeerd. Zo bent u verzekerd van een correcte levering en catering. Happie Catering in Zwolle is te boeken voor verschillende type bijeenkomsten. Bruiloften, condoleances, werk gerelateerde evenementen, verjaardagen, of zelfs Babyshowers. 

Diverse soorten catering aanwezig

Als u lekkere partysnacks wilt regelen zit u op uw plek in onze webwinkel. Van de bekende toastjes, tot de meest culinaire hapjes, zoals mini cones. De keuze van Happie Delivery in Zwolle is enorm. op die manier zorgen wij dat uw genodigde altijd iets vinden dat heerlijke smaakt. Op die manier zit het  met onze buffet maaltijden; heel veel mogelijkheden! Kunt u niet het perfecte pakket te vinden? Dan creÎren wij uw pakket vanzelfsprekend geheel naar uw wens! Ook een barbecue feestje bestellen in Zwolle werkt heel snel. U mag er zelfs voor gaan om een echte BBQ koning u te laten helpen op locatie. Die zal de BBQ voorbereiden, de hapjes tot perfectie te grillen en serveren, achteraf de locatie schoonmaken, en zelfs de afwas doen.

Deze unieke catering is nog nergens te zien

Ook in coronatijd kan Happie Delivery een authentieke catering voor u regelen. Bijvoorbeeld een unieke catering; de Picknick! Gezellig genieten van de natuur en van vrienden en collega?s. Happie is alle dagen van de week te bereiken via mal, chat of telefoon. Wanneer u een offerte op maat aanvraagt, ontvangt u deze dezelfde dag. Zó werkt de service van Happie in Zwolle.