Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Online zichtbaarheid op marktplaatsen

Het belang van online vindbaarheid en zichtbaarheid is groter dan ooit tevoren, nu Nederlanders op grote schaal thuiswerken, adverteren en communiceren. Desondanks werkt nog lang niet iedere onderneming met een kwalitatieve website, laat staan met de functionaliteiten van online marketing. De experts van Economy helpen daarom met het opzetten van een online marketingstrategie, waarbinnen zoekmachineoptimalisatie en adverteren op marktplaatsen een belangrijke rol spelen. Hoe werkt namelijk de customer journey met de komst van marktplaatsen en wat houdt relevantie van een website eigenlijk in? Het team van experts van Economy voorzien u van de juiste kennis over deze onderwerpen en realiseren op die manier een gepersonaliseerde online marketingstrategie.

De customer journey en marktplaatsen

Marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon stellen verkopers niet alleen in de gelegenheid om producten te verkopen, maar bieden bedrijven ook de mogelijkheid om op hun platformen te adverteren. Het adverteren bol com en adverteren op amazon gaat vergelijkbaar in zijn werk, waarbij het van belang is om rekening te houden met het feit dat de customer journey veranderd is naar aanleiding van de komst van marktplaatsen. Zo zullen potentiële kopers zich eerst oriënteren op marktplaatsen, voordat zij daadwerkelijk een product aanschaffen bij een particuliere verkoper of lokaal bedrijf. Wanneer u daarom besluit om te adverteren op een marktplaats, zullen meer bezoekers zich bewust zijn van ‘het bestaan van uw product’. Mogelijk kopen zij niet direct het product in, maar de potentiële koper heeft in ieder geval een eerste indruk gekregen van het product.

Contact met Economy

Klinkt de gepersonaliseerde online marketingstrategie van Economy als muziek in de oren en zou u graag meer willen weten over het adverteren op marktplaatsen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het online marketingbedrijf voor meer informatie over aanvullende diensten en advies over een gepaste strategie. Wij denken graag met u mee!

https://www.economy.nl/