Webmasterpoint
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe supersnelle Peugeot uitvoeringen

Wie kent hem nog, de sportieve Peugeot GTI? Compact en racend snel. Alsof je met een kart op de weg reed. Met de tranistie naar elektrisch rijden zijn de GTI uitvoeringen stillejes verdwenen. Maar niet getreurd. Met de PSE uitvoeringen werk Peugeot aan een waardige vervanger.

Succes Sportieve Uitvoeringen

Het succes van Peugeot is lange tijd versterkt door de deelname aan de rallysport en de daaruit voortvloeiende GTI-uitvoeringen. Deze GTI- uitvoeringen versterkten het sportieve imago van het hele Peugeot aanbod.

Peugeot introduceert nu een nieuw PSE-label voor sportieve uitvoeringen. PSE staat voor Peugeot Sport Engineered. Het label vervangt het beroemde GTI-label van Peugeot. Met het PSE-label begint Peugeot Sport aan een nieuw hoofdstuk qua sportieve uitvoeringen.

De Peugeot 508 is de eerste Peugeot die te bestellen in een sportieve PSE-uitvoering. De 508 heeft een plug-in hybride aandrijflijn, die bestaat uit een benzinemotor (200 pk) en twee elektromotoren. Hij sprint van 0 naar 100 km/h in 4,3 tellen. De topsnelheid bedraagt 250 km/h. Korte afstanden kan hij volledig elektrisch rijden. 

De 508 is het begin van het PSE-label. Het idee is om voor ieder model een sportieve versie te bouwen. De 208 PSE is al aangekondigd en er wordt ook 308 PSE verwacht.

Nieuw Logo

Peugeot heeft sinds kort een ook nieuw logo. De brullende leeuw is aangepast. Het nieuwe merklogo is de elfde variant van de Leeuw sinds 1850. Met het nieuwe logo wil Peugeot zich profileren als krachtig en instinctief.

Volgens Peugeot brult de leeuw in het embleem “nu luider dan ooit tevoren.” Dit past bij de innovatie ambities die hand in hand gaan met de klimatologische revolutie die de autowereld in zijn greep houdt. 

De designers die lange tijd aan het nieuwe logo hebben gewerkt hebben uitgebreid in de geschiedenisboeken van Peugeot gekeken. Het nieuwe logo is geïnspireerd op het logo uit de jaren zestig. Peugeot gebruikte dit acht jaar. Twee jaar korter dan het bestaande beeldmerk.

Nieuwe 308

Het nieuwe Peugeot-logo zal prominent sieren op toekomstige Peugeot-modellen. Als eerste op de nieuwe 308. De lancering van de 308 staat voor deze zomer gepland. Hij wordt leverbaar als vijfdeurs hatchback en als station wagon (SW).  Hij gebruikt dezelfde technische basis als de onlangs gepresenteerde DS 4. Ook de nieuwe Opel Astra gaat er gebruik van maken.

Populaire Peugeot Modellen

Ook vandaag de dag is Peugeot nog populair. Er is een Peugeot voor iedereen. Van een compacte stadsauto tot een luxueuze sedan.

Ook in Private Lease is Peugeot ongekend populair. De drie populairste Peugeot Private Lease Modellen zijn op dit moment de 108, 208 en 2008.

108

Compact en comfortabel, dat is waar de Peugeot 108 voor staat. Met ruimte voor vier personen is het een ideale auto voor in de stad. Peugeot 108 Private Lease behoort tot de voordeligste manieren om auto te rijden.

208

Er wordt steeds vaker gekozen voor Peugeot 208 Private Lease. Het is dan ook een prettige auto. Hij is sportief en uitgerust met een revolutionair dashboard. Ook als je aan de lange kant bent is er voldoende ruimte om te zitten.

2008

Peugeot 2008 Private Lease is een voordelige manier om in een nieuwe 2008 te rijden. De 2008 kenmerkt zich door zijn hoogwaardige afwerking. Zowel binnen als buiten. De 2008 is een uitstekende cross- over voor een aantrekkelijke leaseprijs.

Een elektrische auto leasen als particulier is bij veel automerken mogelijk. Je betaalt maandelijks vaak meer voor een private lease elektrische auto dan voor een brandstofauto, omdat de productiekosten hiervan hoger zijn. Daarentegen verbruik je geen brandstof, maar betaal je voor stroom. Dit is voordeliger en daarbij ook milieuvriendelijker dan brandstof. Een elektrische auto leasen is in plaats van kopen, is interessant vanwege de onzekere restwaarde van elektrische auto’s als je er een bezit.

https://leaseauto.nl/private-lease/peugeot/