Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Verduurzamen met zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers

Steeds vaker liggen er vegetarische alternatieven in de schappen van supermarkten, zodat mensen actief bij kunnen dragen aan de verkleining van de veestapel. Ook is koemelk niet langer de enige in het zuivel schap, want amandelmelk, havermelk en andere plantaardige soorten melk hebben hun intrede gedaan in de supermarkt. Een milieuvriendelijkere levensstijl kan echter niet alleen gerealiseerd worden door andere voedingskeuzes te maken, maar het is tevens mogelijk om langer met je huidige kleding te doen, vintage te kopen of duurzame kledingstukken te kiezen. Daarnaast kunnen woningen verduurzaamd worden door de installatie van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen of door het isoleren van het huis. Ben jij geïnteresseerd geraakt in verduurzaming en zou je meer willen weten over de energy systems van Wijsman Duurzaam? Kom hier dan meer over te weten in dit artikel.

Zonnepanelen van Wijsman Duurzaam

Wijsman Duurzaam biedt twee soorten zonnepanelen aan, namelijk monokristallijne zonnepanelen en polykristallijne zonnepanelen. Het belangrijkste verschil tussen de twee komt al naar voren uit de naam van de twee typen: waar het monokristallijne zonnepaneel uit één geheel bestaat en daardoor een hoog rendement oplevert, wordt het polykristallijne zonnepaneel gevormd door allemaal kleinere stukjes monokristallijn zonnepaneel. Hierdoor is het rendement iets minder hoog, maar de prijs wel in verhouding met deze opbrengst. Beschik jij dus over beperkte oppervlakte om de zonnepanelen op te installeren? Dan is het aan te raden om te gaan voor het monokristallijne zonnepaneel. Echter, bij grote beschikbaarheid van oppervlakte maar een beperkt budget zijn de polykristallijne zonnepanelen een aanrader.

Waar kan ik zonnepanelen bestellen?

Ben jij erover uit welk type zonnepaneel op jouw dak geplaatst moet worden? Ga dan snel naar de website van Wijsman Duurzaam om meer informatie te krijgen over het bestel- en installatieproces en geniet binnen de kortste keren van jouw groene energie en alle bijkomende voordelen!

https://www.wijsmanduurzaam.nl/