Webmasterpoint
Image default
Auto's en Motoren

Nissan dealer harderwijk

Nissan: charmant, modern en betrouwbaar
  

Het Japanse automerk Nissan staat bekend om zijn degelijke, eigentijdse en stijlvolle automodellen. Wie een Nissan rijdt, komt charmant en modern voor de dag en rijdt in een betrouwbare auto. Maar net als elk automerk heeft ook een Nissan periodiek onderhoud nodig. Woon je centraal op de Veluwe of in Flevoland, dan kun je voor al jouw Nissan-zaken terecht bij Van de Bunte, dé regionale Nissan dealer in Harderwijk.

Als Nissan dealer in Harderwijk onderhouden zij niet alleen uw auto, maar worden reparaties ook uitgevoerd en kan elk type en model Nissan geleverd worden tegen de beste prijs.

 

De regionale Nissan dealer

 
Welke voordelen de regionale Nissan dealer in Harderwijk allemaal te bieden? Allereerst onderscheid de Nissan dealer zich door een perfecte service op maat. Ervaren en opgeleide medewerkers luisteren zorgvuldig naar uw wensen en zetten die centraal. Of u nu een nieuwe Nissan wilt aanschaffen of gaat voor een jonge occasion: Het wordt voor u geregelt. Snel, voordelig en servicegericht. 

 

Alle Nissan modellen op voorraad

 
Alle modellen Nissans, zoals de X-Trail, de Juke, de Micra en de Leaf, worden direct uit voorraad geleverd. Vaak met een aantrekkelijke korting! Een tweede punt waarin Van de Bunte zich als Nissan dealer in Harderwijk van de andere garages onderscheid, is het feit dat het bedrijf uw Nissan kan onderhouden tegen scherpe tarieven. U bent dan altijd verzekerd van goed onderhoud, waarbij de monteurs gebruikmaken van originele Nissan-onderdelen.

Mocht er tussentijds – wat bij Nissan gelukkig zelden voorkomt – een reparatie nodig zijn? Dan belt u de klantenservice die gespecialiseerde kenis heeft op het gebiet van Nisasn auto’s. Zoals het hoort: met oog voor details, kwaliteit en een zo scherp mogelijke prijs! 

 

Bezoek de nissan dealer en bekijk hoe ook u geholpen kunt worden.