Webmasterpoint
Image default
Auto's en Motoren

Hoe kies je de beste examenvorm voor het halen van je autotheorie?

Ben je op zoek naar de beste manier om snel je auto- of motortheorie te halen? Dan is de kans groot dat je op zoek bent naar een efficiënte en effectieve manier om je voor te bereiden op het examen. In deze tekst worden twee populaire examenvormen besproken en wordt er antwoord gegeven op de vraag welke optie het beste is voor de meeste kandidaten. Lees verder om te ontdekken welke examenvorm het beste bij jou past en hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op het examen.

Welk examen type is voor verreweg de meeste kandidaten de beste optie?

Bij 123-theorie kun je snel je autotheorie halen met behulp van de eendaagse cursus. Ze bieden les in de ochtend en op dezelfde dag doe je examen bij het CBR. Het slagingspercentage bij 123-theorie is ontzettend hoog, namelijk 83%, terwijl het CBR gemiddelde op 47% ligt. Door de cursus te volgen, kun je de theorie snel halen en ben je goed voorbereid op het reguliere autotheorie-examen van 30 minuten. Als je echter moeite hebt met lezen of de Nederlandse taal niet goed beheerst, kan een examen met extra tijd van 45 minuten een betere optie zijn. Dit geeft je meer tijd om de vragen te begrijpen en te beantwoorden. Het is wel belangrijk om te weten dat deze examenvorm minder vaak beschikbaar is en duurder is dan het reguliere examen. Houd er ook rekening mee dat de kosten voor het examen nog niet zijn inbegrepen in de prijs van de cursus.

Wat is het slagingspercentage van de cursisten bij 123-theorie?

Bij 123-theorie slaagt ruim 95% van de cursisten in één keer voor het CBR-examen motortheorie in Breda. Met de unieke cursus van 123-theorie krijg je ’s ochtends les en doe je op dezelfde dag nog examen bij het CBR. De training is 100% examengericht en bereidt cursisten voor op de vraagstellingen en opdrachtsoorten die ze tijdens het CBR-examen motortheorie Breda kunnen verwachten. De ervaren docenten weten goed om te gaan met eventuele examenvrees. Naast de hoge slagingspercentages biedt de cursus ook het voordeel dat de kennis die je opdoet bij 123-theorie je bijblijft voor altijd. Schrijf je nu in voor de cursus motortheorie Breda en ontvang een bevestiging met de exacte tijden en locatie, en digitaal oefenmateriaal. De cursusdag begint vroeg en duurt tot ongeveer 11:30 uur, waarna je met de groep vertrekt naar het CBR voor het examen motortheorie Breda. Het examen bestaat uit 50 vragen, waarvan minimaal 44 correct beantwoord moeten worden. Bij een regulier examen heb je 30 minuten de tijd, bij een examen met extra tijd 45 minuten.

https://www.123-theorie.nl/