Webmasterpoint
Image default
Zakelijke dienstverlening

Constructieberekeningen worden gemakkelijker met Excel-rekenbladen

Constructies zijn een belangrijk onderdeel in de bouwkunde. Een goede constructie begint bij een foutloze berekening. Deze berekeningen kunnen veel tijd in beslag nemen. Qec is van mening dat dit niet nodig is. Daarom hebben zij meer dan 150 soorten Excel-rekenbladen gemaakt met herkenbare invulcellen. Hier kunt u de gewenste afmetingen invullen, zodat u direct weet hoeveel gewicht de constructie aan kan.

Zij onderhouden hun Excel-rekenbladen

Qec voert regelmatig onderhoud uit aan de Excel-rekenbladen die zij hebben gerealiseerd. Zo controleren zij of de normen nog hetzelfde zijn en of er geen fouten te vinden zijn in de formules. Natuurlijk behoort daar ook het aanvullen van nieuwe gegevens bij. Ongeacht welk materiaal u gebruikt, zij hebben een geschikt rekenblad. Deze zijn verdeeld op basis van eurocodes, waardoor u precies weet om welk materiaal het gaat. Ook voor de diverse soorten constructies hebben zij rekenbladen. Deze schaft u aan in een gemakkelijke bundel door een offerte aan te vragen. Wilt u weten hoe u een rekenblad werkt? Vraag dan een demo aan! Met dit startbestand kunt u proefberekeningen maken om te zien of dit aan uw wensen voldoet.

Werk sneller met deze rekenbladen

Het grootste voordeel van de Excel-rekenbladen van Qec is dat uw baan als constructeur een stuk gemakkelijker wordt. Het voorkomt daarnaast dat kleine foutjes ervoor zorgen dat het project stil komt te liggen en vertraging op lopen. Op de website van dit bedrijf vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende bladen. Door te kiezen welke u nodig heeft, ontvangt binnen korte tijd een complete bundel waarmee u al uw berekeningen kunt uitvoeren. Bent u nieuw in het gebruik van rekenbladen? Vraag dan via een offerte een demo aan. Zo kunt u testen of u de rekenbladen fijn vindt werken. U zult merken dat uw werk een stuk sneller verloopt!