Webmasterpoint
Image default
Aanbiedingen

Een uitje op zondagmiddag waarmee u de week op een unieke manier afsluit

Zondag is dé dag voor plezier. Naar een vrije zondag kunnen we soms wel de hele week uitkijken! Het is dé dag om eindelijk eens iets voor onszelf te doen. Maar al te vaak treffen we onszelf op deze dag in pyjama of huispak op de bank aan. Een enkele keer is dat heerlijk, maar wat als u uw zondag nu op een originelere manier wilt invullen? Zeker wanneer u de drukte van de stad wilt vermijden, zijn de leuke groepsactiviteiten van De Westernboerderij een perfecte keuze.

Leuke groepsactiviteiten in de frisse buitenlucht

Het winkelcentrum, de dierentuin, het wellnesscentrum en de bioscoop, heeft u deze zo onderhand wel genoeg gezien? Dan kiest u voor een buitenactiviteit. Zo kunt u zich tijdens een uitje op zondagmiddag opladen op een manier die anders dan anders is. Bovendien zal de buitenlucht uw gezondheid goeddoen. Deze boerderij, die zichzelf dé groepsuitjesspecialist van de regio mag noemen, verwelkomt zowel particulieren als bedrijven en biedt hun behalve buitenactiviteiten ook mogelijkheden binnen. U kunt de boerderij met groepen vanaf vier personen bezoeken tijdens een uitje op zondagmiddag.

Een uitje waarbij het u aan niets ontbreekt

Dé locatie voor leuke groepsactiviteiten biedt een groot aanbod aan losse activiteiten, maar ook evenementen. De verwarmde binnenlocatie heeft een oppervalk van maar liefst 800 vierkante meter. De medewerkers zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke zondag te bezorgen. Wilt u er overnachten? Ook dat is tot maximaal honderd personen mogelijk.

Tover een glimlach op ieders gezicht

Leuke groepsactiviteiten voor een uitje op zondagmiddag bestaan op De Westernboerderij in overvloed. Zo kunt u bijvoorbeeld boogschieten, buks schieten, spijkerslaan, knotshockey spelen en bierpulschuiven. Stuk voor stuk staan de activiteiten garant voor een glimlach op ieders gezicht. Natuurlijk is het wel handig als u goed ter been bent, maar ervaring met de spelactiviteiten of een sportieve aanleg zijn niet nodig.