Webmasterpoint
Image default
Bedrijven

Lumen naar Watt

Lumen naar Watt

Om lumen om te rekenen naar watt, moet u weten welk type lamp wordt gebruikt. De meest voorkomende lampen zijn gloeilampen en LED’s, maar er kunnen ook halogeenlampen zijn of zelfs sommige soorten gasontladingslampen zoals Xenon-lampen die licht uit een metalen boogbuis gebruiken! Alle drie verschillende technologieën produceren hun eigen specifieke hoeveelheid voor elke vormfactor die we hieronder zullen bekijken, dus let op als je je afvraagt hoeveel stroom een individuele lamp verbruikt als het tijd is om de jouwe te vervangen door iets efficiënter, zoals bijvoorbeeld… een nieuw stripverlichtingssysteem!

LED strip met afstandsbediening

Met een afstandsbediening voor LED strips, ook wel “LED controller” genoemd, kunt u alle kleuren en patronen van onze selectie op afstand bedienen. Met een van deze handige gadgets is van slaapkamer naar badkamer gaan nog nooit zo gemakkelijk geweest! U kunt ze laag dimmen, zodat wanneer het bijna tijd is om te slapen; u ongewenste nachtelijke afleidingen kunt uitschakelen door op elke afzonderlijke schakelaar te drukken – u hoeft niet meer wakker te worden op een onbekende plaats om 3 uur ’s nachts dankzij 9º). Het bereiken van de gewenste sfeer hoeft geen extra inspanning of kosten te kosten: gewoon aansluiten op een stroombron in de buurt van waar de verlichtingsarmaturen.

LED strip profielen

Wilt u uw verlichting upgraden? Zo ja, dan zijn LED strip profielen een uitstekende keuze. Er is een grote verscheidenheid aan lengtes beschikbaar met verschillende opties voor installatie en budget; er zijn ook inbouw- of opbouwprofielen, evenals aluminium en zwarte afwerkingen op frames in witte matten die standaard worden geleverd met bevestigingsclips!
Om het eenvoudig (en betaalbaar) te houden, hebben we zowel de 1 meter lengte alleen OF 3M tape EN de hoek montagebeugel

Aquarium verlichting

Het installeren van de juiste aquariumverlichting kan erg lastig zijn. Hier zijn enkele tips om uit te vinden welke kleur en type lamp het best geschikt is voor uw type of grootte aquarium, en hoeveel licht een centimeter (of inch) per dag nodig heeft!

De intensiteit van het aquarium zal bepalen welk soort je moet krijgen – er zijn hoog gebloemde opstellingen met minder watt; lage kolom armaturen die meer intense stralen uitzenden naar hun doelgebieden bovenin, terwijl andere lampen een zachtere verlichting rondom geven, zodat het minder intimiderend voelt als ik nieuwe dingen probeer in mijn natuurlijke omgeving zonder enige afleiding van boven ons mensen <3

https://123ledstrips.nl/algemeen/lumen-naar-watt-omrekenen-voor-een-led-lamp/