Webmasterpoint
Image default
Telefonie

Mooie nieuwe kleuren voor iPhone 13 Pro hoesjes

Apple heeft vandaag de high-end iPhone 13-serie gelanceerd: de iPhone 13 Pro en 13 Pro Max. Ze hebben een snellere A15 Bionic-chip, drie geheel nieuwe camera’s en een verbeterd scherm met een ProMotion-verversingssnelheid tot 120 Hz met een helderheid tot 1000 nits! De iPhone 13 Pro begint bij €1159, terwijl de iPhone 13 Pro Max begint bij €1259. Je kunt een pre-order plaatsen vanaf 17 september, en vanaf 24 september kunnen ze geleverd worden.

Bescherm je iPhone 13 Pro met een hoesje

Ben jij van plan om de iPhone 13 Pro of iPhone 13 Pro Max te bestellen? Zorg ervoor dat je telefoon tegen een stootje kan. De toptoestellen hebben een roestvrijstalen behuizing (randen) en een matglazen achterkant. Dit materiaal ziet er voor het oog weliswaar fraai uit, maar kan erg gevoelig zijn voor breuk. Met een iPhone 13 Pro case van Casimoda weet je zeker dat jouw smartphone een trendy uiterlijk krijgt en tegelijkertijd wordt beschermd.

In een notendop

De Super Retina XDR-schermen op beide modellen ondersteunen variabele verversingssnelheden tussen 10 Hz en 120 Hz en zijn even groot als hun voorgangers, namelijk 6,1 en 6,7 inch. Ze hebben op het scherm een iets kleinere inkeping (notch) die meer ruimte moet bieden voor de iOS-statusbalk. De telefoons zullen verkrijgbaar zijn in vier kleuren, namelijk grafiet, goud, zilver en een nieuw lichtblauwe kleur Sierra Blue.

Drie cameralenzen achterop de Pro-modellen

De iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max hebben een geheel nieuw systeem met drie cameralenzen. De brede camera zou dankzij de grotere sensor betere foto’s bij weinig licht moeten bieden. De telefotolens gaat tot 3x zoom, waardoor 6x optische zoom over de drie camera’s mogelijk is. Alle camera’s hebben nu een nachtmodus en er is een nieuwe macromodus voor het fotograferen van onderwerpen op slechts 2 centimeter afstand! Op beide modellen is sensor-shift optische beeldstabilisatie inbegrepen.

https://www.casimoda.nl/apple/iphone-13-pro-hoesjes/