Webmasterpoint
Image default
Winkelen

Personaliseer uw kliko met uw huisnummer of een leuke foto

Als u kliko’s gebruikt om uw afval te scheiden en buiten te zetten voor ophaling, heeft Happystreet goed nieuws voor u. Bij dit bedrijf kunt u namelijk terecht om kliko persoonlijk te maken met een sticker met uw huisnummer. Zo weet iedereen in de straat meteen van wie de kliko is. Of fleur uw straat op door een mooie foto op uw container te plaatsen.. Maar waar zijn deze kliko stickers te koop? U bestelt ze heel eenvoudig op de website van Happystreet. Upload uw eigen foto en maak de kliko helemaal persoonlijk! Binnen 2 tot 5 werkdagen ontvangt u de bestelling zorgvuldig verpakt bij u thuis. U krijgt meteen een heldere plakinstructie erbij, zodat u precies weet hoe u uw kliko mooi maakt.

Snel uw kliko sticker met huisnummer of eigen foto in huis

Omdat alle kliko’s exact hetzelfde zijn, kan het wel gebeuren dat uw kliko wordt omgewisseld met die van de buurman of -vrouw. Daarom wilt u uw kliko doen opvallen. Of misschien wilt u uw afval op de juiste manier scheiden. In beide gevallen is het verstandig om een kliko sticker met huisnummer of een persoonlijke foto op de afvalbak te plaatsen. Zo weet u zeker dat uw afvalbak duidelijk wordt gemarkeerd. Waar deze kliko stickers te koop zijn? Bij Happystreet natuurlijk! Bestel vandaag nog en de specialist zorgt ervoor dat u uw stickers binnen 2 tot 5 werkdagen in huis heeft. Uiteraard wordt u voorzien van een duidelijke plakinstructie, zodat uw afvalbak er straks prachtig uitziet. Makkelijk online kliko stickers kopen doet u dus bij Happystreet.

Maak duidelijk van wie de afvalbakken zijn met een kliko sticker met huisnummer

Koopt u een kliko sticker met huisnummer of met een foto voor op uw kliko? Dan is het voor iedereen in een oogopslag duidelijk dat de afvalbakken van u zijn. Handig voor als u uw kliko aan de weg zet of als u op de juiste manier afval wilt scheiden. U vraagt zich misschien af waar deze kliko stickers te koop zijn. Bekijk eens de webshop van Happystreet. Deze specialist biedt verschillende stickers te koop aan. U kiest hier uit diverse mogelijkheden zoals belettering of iconen om duidelijk te maken welk afval in welke kliko thuishoort. Uiteraard kunt u ook uw kliko opfleuren met bloemen stickers of door een eigen foto op uw kliko te plaatsen.