Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Antwoordservice: dé telefoonservice voor uw bedrijf!

Heeft de telefoonservice van uw bedrijf het vaak te druk om zelf de telefoon op te nemen? Dan kost dit uw bedrijf waarschijnlijk klanten en dat wil niemand. Gelukkig is antwoordservice.nu uw reddende engel. Wij zorgen dat uw bedrijf weer bereikbaar wordt op telefonisch gebied. De telefonisten van FreeVoice nemen namens uw bedrijf de telefoon op en verdiepen zich in de diensten en waarden van uw bedrijf. Klantherkenning staat bij FreeVoice voorop, omdat het zorgt voor een sterke persoonlijke band tussen het bedrijf en de klant. Tevreden klanten zullen zorgen voor meer klanten en daarom dient FreeVoice ook als een goede marketingstrategie. Wanneer FreeVoice de telefoon opneemt, kunt u die tijd besteden aan wat u zo leuk vindt: ondernemen!

Telefoonservice en andere diensten

FreeVoice Antwoordservice heeft enkele diensten die we u aanbieden. Zo kunt u kiezen uit de antwoordservice, FreeVoice Connect, secretariële diensten en telefoniste voor praktijkondersteuner. De antwoordservice is zoals al beschreven in de inleiding. Daarnaast zijn wij kleinschalig actief, zodat u een persoonlijke band kan opbouwen met de telefonisten. Ook zijn wij transparant en flexibel; u bepaalt wanneer u de antwoordservice van FreeVoice nodig heeft en u zit niet vast aan een contract. Als FreeVoice Connect resellen wij Xelion, een programma dat ervoor zorgt dat u meer grip heeft op het zakelijke telefonische verkeer. Kijk op antwoordservice.nu voor meer informatie over Xelion en FreeVoice Connect. Mist u nog een secretaresse in uw bedrijf? Dan kunt u FreeVoice ook altijd bereiken voor secretariële diensten. Tenslotte kunt u nog bij ons terecht voor een telefoniste voor praktijkondersteuner. Zodoende kunt u zich volledig op de cliënten van uw praktijk richten. De telefonisten zijn goedkoop en u bepaalt wederom wanneer u ons nodig heeft.

Over FreeVoice antwoordservice

De telefoonservice van FreeVoice staat garant voor een betere connectie met uw klanten. Op onze website antwoordservice.nu kunt u verschillende positieve referenties hierover lezen. Bent u toevallig geïnteresseerd in een baan als telefoniste? Kijk dan snel op onze website en hopelijk zien we u binnenkort bij ons op kantoor. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u gerust het contactformulier op onze website invullen.

Gerelateerde artikelen

Voorbereiden op een storm

Professionele webshop laten maken

Milieubewust met kartonnen dozen van de Dozenhal