Webmasterpoint
Image default
Woningen

De specialist voor een klassiek interieur

Star Stijlmeubelen is de specialist voor u wanneer u op zoek bent naar meubelen voor een klassiek interieur. Dit familiebedrijf is al sinds 1895 gespecialiseerd in klassieke meubelen en er is inmiddels een vierde generatie werkzaam. De jarenlange opgedane ervaring en kennis van deze specialist heeft geresulteerd in een unieke en steeds vernieuwende collectie met een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Daarbij is de showroom van dit familiebedrijf de grootste showroom met antiek meubilair in Nederland. Het is dus zeker de moeite waard om deze uitgebreide collectie te bekijken!

Alle meubelen voor uw interieur vindt u hier

In de showroom van deze specialist vindt u gegarandeerd het juiste meubilair voor een klassiek interieur. De meubelen in dit uitgebreide assortiment zijn dan ook gemaakt van kersenhout, eikenhout, noten en kersenrood. Deze houtsoorten sluiten perfect aan bij een klassieke woonstijl. Van dressoirs en vitrinekasten tot salontafels, eetkamertafels en eetkamerstoelen; u vindt het allemaal in de grootste klassieke showroom van Nederland. Bent u op zoek naar een tv commode? Ook deze vindt u in het zeer brede aanbod van dit familiebedrijf. Tevens bieden ze bij deze specialist ook diverse fauteuils en banken aan die uitstekend passen bij een klassieke woonstijl.

Vraag advies van een specialist

Wat voor antieke meubelen u ook zoekt, u vindt het in de showroom van Star Stijlmeubelen. Het meubilair voor een klassiek interieur, is ook eenvoudig te bekijken en te bestellen in de webshop van deze specialist. Indien het product op voorraad is, kunt u deze al binnen vier tot zes weken thuis verwachten. Bovendien profiteer u bij deze meubelzaak van gratis bezorging door heel Nederland. Wanneer u vragen heeft of extra informatie wenst over een specifiek meubelstuk, staan de specialisten van dit bedrijf uw graag te woord. Zij helpen u graag verder door u te voorzien van passend advies op maat.

https://www.starstijlmeubelen.nl/