Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een cadeau voor een paar dat 50 jaar getrouwd is

Een zelfgemaakte glossy is leuk als cadeau voor een paar dat 50 jaar getrouwd is. Zo’n eigen tijdschrift of boek maak je met Jilster zelf of samen met anderen. Je hebt geen ervaring nodig om een mooi tijdschrift te maken. Met Jilster is een tijdschrift maken eenvoudig: voeg je eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van sjablonen in het online programma. Daarnaast kun je anderen uitnodigen om ook een pagina op te maken. Heb je alles afgerond, dan kan je een écht gedrukt exemplaar bestellen van het tijdschrift dat jullie samen hebben gemaakt.

In 4 stappen een tijdschrift als huwelijkscadeau

In slechts 4 stappen heb je met Jilster voor een gouden huwelijk een bijzonder tijdschrift vol herinneringen, foto’s en verhalen.

 • Stap 1: Verzamel
  Verzamel foto’s en teksten die passen bij je tijdschrift. Als een paar al 50 jaar getrouwd is, hebben ze natuurlijk al heel wat meegemaakt. Al die bijzondere ervaringen kun je in je tijdschrift laten zien.
 • Stap 2: Werk samen
  Je kunt familie, vrienden en collega’s eenvoudig een uitnodiging sturen en een of meer pagina’s toewijzen. Iedereen kan zelf foto’s en teksten toevoegen aan het tijdschrift.
 • Stap 3: Bewerk
  Nu ga je echt aan de slag met het maken van je tijdschrift. Met Jilster bewerk je de pagina’s precies zoals je wilt. Voeg je foto’s en teksten toe en ontwerp zelf de opmaak of maak gebruik van sjablonen.
 • Stap 4: Bestel
  Ben je tevreden met het 50 jaar getrouwd tijdschrift? Zijn al de pagina’s klaar en heeft iedereen zijn of haar pagina af? Bestel dan het gewenste exemplaren in druk en laat je tijdschrift of boek thuis bezorgen. Het is mogelijk om eerst een proefexemplaar te bestellen van je tijdschrift.

Je bepaalt zelf hoe het tijdschrift eruit ziet. De 50 jaar getrouwd glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen.

Tip: Bestel een proefexemplaar

Bij een zelfgemaakt tijdschrift dat je cadeau geeft wil je natuurlijk dat dit er netjes ziet. Het is zonde als je er naderhand achter komt dat het tijdschrift vol met spelfouten staat of dat er bijvoorbeeld bepaalde pagina’s niet goed in elkaar overlopen. Het is daarom handig om eerst een proefexemplaar van je tijdschrift te bestellen.

Deze proefdruk is precies hetzelfde als de definitieve versie van je tijdschrift. Echter staat er op iedere pagina een blauw balkje. Dit wordt ook wel een transparant watermerk genoemd. Mocht je tijdens het doorbladeren van een proefexemplaar spellingsfouten of andere slordigheden ontdekken, dan heb je dus nog de mogelijkheid om die aan te passen!