Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een opslagruimte in Amsterdam

Bij Opslagman kunt u terecht voor een opslagruimte in Amsterdam voor een goedkope prijs. Het is bij ons zowel mogelijk om voor een langere tijd een ruimte te huren, als voor een kortere periode. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen of verbouwen kan het handig zijn om kortere tijd een ruimte te hebben waar u uw spullen veilig opslaat. Als u nog niet zeker weet hoe lang u een ruimte wilt huren, is dat geen probleem. U kunt de ruimtes namelijk op elk moment kosteloos opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijnen.

Een veilige opslagruimte in Amsterdam

Bij Opslagman huurt u veilig een opslagruimte in Amsterdam. Het is bij ons mogelijk om 24 uur per dag bij uw ruimte te komen, door middel van uw unieke toegangscode. Daarnaast worden de ruimtes zeven dagen per week beveiligd en zijn ze goed geconditioneerd. Zo blijft de kwaliteit van uw spullen optimaal. Bent u zelf niet in de mogelijkheid om uw spullen naar de ruimte te brengen, bijvoorbeeld omdat uw auto te klein is? Kijk dan ook eens naar onze ophaalservice. Met onze ophaalservice hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Wij komen uw spullen namelijk thuis ophalen en nemen daarvoor zelf de verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal mee. Eenmaal op locatie van uw ruimte kunt u kosteloos gebruik maken van onze interne transportmiddelen.

Online huren

Het huren van onze ruimtes kunt u helemaal online regelen. Dit is wel zo makkelijk. Alle benodigde informatie wordt via de mail naar u toe gestuurd of is te vinden in het eigen klantenportaal op onze website. Hoewel u alles online kunt regelen kunt u ons ook persoonlijk bereiken. Wij hechten namelijk veel waarde aan persoonlijke service. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken. Wij zorgen voor een snelle en vriendelijke service.

Onze ruimtes

Wij hebben verschillende ruimtes om te huren tussen de drie en 66 vierkante meter. De ruimtes zijn allemaal te gebruiken als opslag voor inboedel en archief. Weet u niet precies welke grootte u nodig heeft, neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee en het is daarnaast ook mogelijk om ook eens de vestiging te bekijken voordat u de ruimte boekt. Kijk voor meer informatie op de website.