Webmasterpoint
Image default
Mode en Kleding

Galajurken kopen voor jouw eindexamengala

Vlak na de eindexamens is het zover: het is tijd voor het eindexamengala. Als je in je laatste jaar van de middelbare school zit, kijk je hier hoogstwaarschijnlijk al een lange tijd naar uit. Misschien heb je ook al wel gefantaseerd over de verschillende galajurken die je kunt kopen. Ga je voor een lange of korte jurk, een strakke of wijde jurk en wil je in een felle kleur rondlopen of liever in een zwarte of witte jurk? Er zijn tal van mogelijkheden waarvoor je terecht kunt in diverse winkels. Een plek waar je allerlei soorten jurken bij elkaar vindt is Opaack Galerie in Rotterdam. Deze winkel beschikt over een wijds assortiment aan jurken in diverse prijsklassen. Hier vind je dus sowieso een geschikte jurk voor jouw eindexamengala.

Jurken voor allerlei andere gelegenheden

Galajurken hoef je natuurlijk niet alleen te kopen voor een eindexamengala. Deze chique jurken zijn ook uitstekend geschikt voor allerlei andere gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een chique diner of de feestdagen. Bij Opaack Galerie vind je voor al deze gelegenheden een mooie jurk. Bekijk de gehele collectie via de website of breng een bezoek aan de winkel in Rotterdam. Om langs te komen is het maken van een afspraak niet nodig. Alleen op maandagmiddag word je bij Opaack Galerie op afspraak ontvangen.

Laat je kleding vermaken in de Rotterdamse Modefabriek

In hetzelfde pand als waar Opaack Galerie zich bevindt, zit ook de Rotterdamse Modefabriek. Hier kun je terecht om je kleding te laten vermaken. Wil je een van de galajurken van Opaack Galerie kopen, maar is de jurk die je op het oog hebt net te lang? Of is er iets anders dat vermaakt moet worden? Dan kun je hiervoor dus rechtstreeks langsgaan bij de Rotterdamse Modefabriek. De zelfstandig ondernemers en coupeuses die hier werkzaam zijn, helpen je graag.

https://opaack.nl/