Webmasterpoint
Image default
Energie

Het aanschaffen van zonnepanelen snel geregeld

U denkt na over zonnepanelen aanschaffen? Dan kan EnerSolar u daarin van alle gewenste informatie voorzien. Sinds 2009 voorzien de kundige installateurs van EnerSolar jaarlijks meer dan 200 huishoudens van zonnepanelen om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Wilt u meer weten over het aanschaffen van zonnepanelen, dan bent u van harte welkom in de showrooms van EnerSolar. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een adviseur aan huis te laten komen om samen alle mogelijkheden te bekijken. Hierbij wordt meteen gekeken naar maatwerk en uw eventuele wensen met betrekking tot het plaatsen van de panelen. Uw wensen over bijvoorbeeld de installatie en de veiligheid van de installateurs staan hierbij voorop. Het aantal manuren wat nodig is om de panelen te installeren is leidend voor de offerte, de toegankelijkheid van het dak en veilig werken voor de vakmannen zijn daarin weer bepalend.

De voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen

Het zonnepanelen aanschaffen is een investering die zichzelf na ongeveer 8 jaar terugverdient. Dit is één van de dingen die het zonnepanelen aanschaffen zo aantrekkelijk maakt voor zowel particulieren als bedrijven. Niet alleen stijgt uw woning in waarde door deze investering, in de jaren nadat de panelen zijn terugverdient betaalt u behalve het onderhoud van de installatie dus niets voor de stroom die u zelf opwekt. Ook kunt u vaak subsidie aanvragen om zonnepanelen aan te schaffen wat het aanschaffen van zonnepanelen nog aantrekkelijker maakt.

Geniet ook van duurzame energie

Zonnecellen in de zonnepanelen zetten zonlicht om in stroom. Die stroom wordt gelijkstroom genoemd en deze wordt door de omvormer omgezet in wisselstroom die het huishouden kan gebruiken. Afhankelijk van de grootte van uw installatie en het stroomverbruik van uw huishouden wordt het gebruik van andere soorten energie overbodig. Zo draagt u bij aan de reductie van de CO2 uitstoot en daarmee aan een beter milieu. Goedkoper en duurzamer, zo profiteert iedereen.

https://www.enersolar.nl/