Webmasterpoint
Image default
Mode en Kleding

Vakantie trends anno nu

Vakantie trends anno nu

Vakantie trends zijn er altijd en ze verschillen iedere keer weer van de vorige keer. Als je denkt dat je meedoet aan een trend dan is hij alweer afgelopen en kun je weer opnieuw gaan beginnen. Maar als jij met de juiste tas aan komt dan ben je zelf al een trend en maak jij een hele goede indruk. Dat is toch wel een heel erg goed begin van je vakantie?

Pak eens een grote reistas in plaats van een koffer

Als je echt een leuke trend wilt maken dan neem je eens geen koffer mee maar pak je een grote reistas in. Het voordeel van een grote reistas is dat je er veel spullen in kwijt kunt terwijl een koffer al heel erg snel vol zit. Een koffer is vaak saai terwijl een grote reistas juist een leuk design heeft en ook nog eens een leuke kleur. 

Maak het af met een schoudertas

Om ervoor te zorgen dat je niet hoeft te gaan zoeken in je reistas kun je het beste een schoudertas erbij nemen waar je de spullen in stopt die je vaak nodig hebt. Als je gaat vliegen kun je er bijvoorbeeld je paspoort in doen zodat je die gelijk kunt pakken als het nodig is. Je loopt dan niet onnodig te slepen met papieren en raakt ze ook een stuk minder snel kwijt. Als je kiest voor een ted baker schoudertas dan heb je een ruime keuze en verschillende opties om uit te kiezen.

Misschien heb je liever een crossbody tas?

Het kan natuurlijk zijn dat je een schoudertas niks vindt of dat je bang bent dat hij wordt gestolen. Je zou dan een crossbody tas kunnen nemen, die loopt over je lijf heen waardoor hij zeker niet makkelijk gestolen wordt. Op vakantie is het ook wel fijn als je er zeker van bent dat je spullen veilig dicht bij je zijn.

Welke tas spreekt je aan? 

Er zijn zoveel tassen dat je soms niet meer weet welke je moet kiezen of welke accessoires je erbij wilt nemen. Het belangrijkste is dat je kiest voor een tas waar je een goed gevoel bij hebt en waarvan jij denkt dat hij praktisch is en je hem ook echt kunt gebruiken. Met een goede tas op vakantie gaan is namelijk een trend die iedereen maakt, niemand wil al zijn spullen mee hoeven slepen op vakantie.