Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

SEO Factoren om goed gevonden te worden

Bij In Uwweb goedkope websites hebben ze veel kennis van zoekmachineoptimalisatie. Als je kiest voor Uwweb  loop je dus gelijk al een stap voor! Hier zullen ze hun kennis namelijk gebruiken om jou een website te geven die eenvoudig te vinden is via Google. Dit doen ze onder andere door de juiste zoektermen te gebruiken in de content van de website. De content wordt geschreven door ervaren copywriters met veel kennis op het gebied van SEO-teksten. Op deze manier weet je dus zeker dat de content voldoet aan alle eisen! Een goede content is natuurlijk erg belangrijk om klanten te overtuigen van je producten of diensten.

Waar moet je op letten?

SEO Factor #1: Keyword in je domeinnaam.

Websites ranken over het algemeen goed voor keywords die zijn opgenomen in de domeinnaam.

SEO Factor #2: Aantal inkomende links (backlinks).

Elke link naar je website is als een stem. Veel inkomende links naar je website laat Google weten dat je website goed is. Relevante links zijn het beste en kent Google de meeste waarde toe.
Meer over backlinks >> 

SEO Factor #3: Keyword in een h1 tag.

Google weet dat het belangrijkste in de heading tag staat. Maak hier daarom gebruik van en stop je belangrijkste keywords in een h1 tag.

SEO Factor #4: Diversiteit van inkomende links.

Het is mooi dat je heel veel links van een andere website krijgt. Maar nog mooier is om van heel veel websites een link te krijgen. Beter van 100 websites allemaal 1 link, dan 100 links vanaf 1 website.

SEO Factor #5: Links van social media websites.

Google heeft onlangs aangegeven dat links van social media websites ook meetellen in de meer dan 200 ranking factoren. Het is daarom aan te raden om Tweet en Facebook buttons op je website te plaatsen.

SEO Factor #6: Keyword als ALT tag voor afbeeldingen.

Als je afbeeldingen plaatst op je website, zorg er dan voor dat ze de juiste ALT tags hebben. Google weet dan waar de afbeeldingen over gaan en zal ze hierop ook gaan indexeren.