Webmasterpoint
Computers / Internet / Web Design and Development

Veel concurrentie parkeertarieven

Het goedkoop parkeren van je auto op Schiphol wordt steeds makkelijker. Waar het vroeger alleen maar mogelijk was om alleen via de reguliere parkeermogelijkheden van Schiphol je auto voor langere tijd te parkeren, zijn er nu veel parkeerbedrijven die met elkaar concurreren om de beste aanbiedingen te doen voor lang parkeren om en nabij Schiphol.

Het loont absoluut de moeite om eens op internet te zoeken op diverse parkeeraanbieders, want de prijzen en voorwaarden voor het parkeren van je auto bij Schiphol kunnen enorm verschillen. 

Smart Parking

Geef je de voorkeur om op Schiphol zelf te parkeren, op hun P3 terrein Lang Parkeren, dan kan dat via Smart Parking. Lang Parkeren houdt in, dat je auto minimaal 3 dagen op het Lang Parkeren terrein staat. Wil je via Smart Parking parkeren, dan is het aan te raden dit minimaal een maand van tevoren te reserveren. Hoe langer je van tevoren reserveert, hoe goedkoper het parkeren wordt. Sta je op P3 geparkeerd via Smart Parking, dan word je met een shuttlebus netjes naar het vliegveld gebracht. 

Acties Parkeerbedrijven

Doordat de concurrentie zo hoog is, geven veel parkeerbedrijven soms extra korting of speciale acties als je via hen een parkeerplaats reserveert voor langdurig parkeren bij Schiphol. Vooral rond de feestdagen kom je veel van deze acties tegen. En als je toch je auto goedkoper wilt parkeren, is een korting of actie alleen maar nog leuker. Het loont dus absoluut te moeite om te zoeken naar parkeren bij Schiphol acties.